;D ;D ;D ;D ;Dmoniaa_ pisze:blaszako Nie no ta Twoje dziecko to bomba!!![]()
![]()
![]()
reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
............. nie no Blaszako, Twoja Kasia sprawiła, że wybuchnęłam głośnym smiechem ;D ;D ;D i się pposmarrkałam...sorka za takie detale...Najbrdziej podobało mi się to Jka mała spała na stojąco prawie, jak zołnierz....hehehehehehehhehehhehehehehhe
A ja myslałam,że Zuzinek wyczynia cuda jak śpi.....
a własnie czy Twoje dziecia mówi przez sen, bo Zuzinek ostatnio w nocy tez ma dużo do powiedzenia

A ja myslałam,że Zuzinek wyczynia cuda jak śpi.....
a własnie czy Twoje dziecia mówi przez sen, bo Zuzinek ostatnio w nocy tez ma dużo do powiedzenia
No i wykrakałam, dzisiaj moja młoda została brutalnie obudzona o 6:30 i zabrana na pobieranie krwi. Wypłakała sie i była w sumie bardzo dzielna. No i wytrzymała do 15:30 po czym na nocniku przy bajce zasneła, a wiec dla potomnych i dla Was kochane uwieczniłam jej poze
MIŁEGO OGLĄDANIA
i pamietajcie nigdy nie wiecie co was moze spotkać, więc aparat miejcie przy sobie
MIŁEGO OGLĄDANIA
i pamietajcie nigdy nie wiecie co was moze spotkać, więc aparat miejcie przy sobie
Katka
Użyszkodnik ;)
Katka
Użyszkodnik ;)
Nie no Kaśka jest extra...jak to Kasie.... skromnie mówiąć/pisząc :
ja nadal mam polew z tego zdjęcia gdzie spi na stojąco jak żołnierz, normalnie HHHAAAHHHAA
ja nadal mam polew z tego zdjęcia gdzie spi na stojąco jak żołnierz, normalnie HHHAAAHHHAA
reklama