reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Dziś uspypianie zajęło tylko 10 minut, a więc dużo dużo lepiej niż wczoraj.

A czy wczorajsza nocka była dla nas udana, to nie wiem, ja nie mogłam zasnąć chyba z 2 godziny :-D

Kasiu super że tak łatwo poszło z zaśnięciem a jak dzisiejsza nocka ???

ja juz mam plan na Emilki pokój ale kasy brak :sorry2:

Kasiad super.
Gosia ja też mam pomysł, kasy mało,niestety.Ale Tobie do dojdzie jeszcze jeden mieszkaniec, dla którego trzeba znależć miejsce.:tak:

Dzisiejsza nocka już nie była taka cudowna jak wczoraj. O 2giej Oli przytuptała do naszego pokoju, wskoczyła do łóżka, położyła się i zamknęła oczy. Chciał nie chciał, musiałam się ruszyć, poszłyśmy razem do jej pokoju i położyłam się razem z Oliwką w jej łóżku. Zasnęłam przed nią i obudziłam się ... o 4.30. Poszłam do siebie. A z opowiadań Pauliny Oliwka pospała sama pół godziny, bo o 5tej znów się obudziła, jednak zgodziła się, żeby mnie nie budzić, tylko Paulina się z nią położyła. Jak zasnęła Paulina poszła na górę, a Oli spała do 7mej rano. Ale mi dały pospać do 9tej, bo siedziała z Pauliną.

Kasiu ale chyba nie było aż tak źle :tak:

Emilka też ostatnio do nas w nocy wędruje i nie wiem czemu tak jest :sorry2: i to najczęściej 0:00-1:00 choć dziś przyszła o 4:00 ale odrazu jest odnoszona do siebie i sie nie sprzeciwia może przez to że u ciotki spała z babcią :confused:

Kasiu i tak było nieźle:tak:
Oliwka musi się przyzwyczaić, że ma własne łóżeczko. Dobrze, że w pokoju jest Paulina i w razie potrzeby przytuli siostrę:tak:

reklama
Nie mam pomysłu na nowe łóżko,a coś już bym chciała kupić(dla Kubula oczywiście)Chyba coś z IKEA.:tak:

Do góry