reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
1.
496fd288977e6a4b5bcb7a704b38-42914466_d.jpg

2.
fb6f0e9e0398fffd5a478dd5f93e-43318093_d.jpg
;-)

to moze zielone kup:tak: ja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-):-D
Ja też jestem z tych mało różowych:-p:-D

to moze zielone kup:tak: ja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-):-D
Też tak początkowo planowałyśmy, ale po zabudowie meblami okazało się, że tapeta prawie zginęła, dlatego zaczęłyśmy się zastanawiać z Pauliną nad różowymi narzutami.
Mi to wogóle przyszło do głowy, żeby na górne łóżko kupić narzutę zieloną i różowe poduszki, a na dolne odwrotnie - różową narzutę i zielone poduszki. Ale Paulina nie do końca jest do tego przekonana.
Zresztą jak zrobię fotki i je obejrzycie, to poproszę Was o rady w tym kierunku :tak:

oo dzieki Wolfia:-) to ja jestem zdecydowanie za ta drugą firanka do pokoju Kubusia:tak::-) ta pierwsza tez ładna ale to zalęzy jak kolorowa macie juz w pokoju zrobione:tak:

Kasiad no jak Paulina chce różowe to dawaj różowe:-D ja sobie myslałam własnie o niej, że moze niekoniecznie ten róz:sorry2: ale jak jej sie tak podoba to niech juz ona zdecyduje:tak::-)

Przedwczoraj kupiliśmy lampę do pokoju dziewczyn, a dziś narzuty. Jednak zielone :sorry2: Przymierzyłyśmy zwykłe materiały w kolorze różu i zieleni i jednak wygrał zielony :tak:
Wiem, wiem, miałam zrobić zdjęcia pokoju, jutro się postaram zmobilizować :zawstydzona/y:

Na chwilę obecną mogę Wam tylko pokazać zdjęcie lampy, bo jestem akurat w posiadaniu takowego :sorry2:

Załączniki

• lampa.jpg
    lampa.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry