No chciałam razem z narzutami na łóżko, ale chyba porobię dziś fotki bez, bo narazie się nie zdecydowałam, czy kupić różowe czy zielone narzutyKasiad zdjatka pokoju dziewczyn miałas wkleićczekam na efekt koncowy
;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No chciałam razem z narzutami na łóżko, ale chyba porobię dziś fotki bez, bo narazie się nie zdecydowałam, czy kupić różowe czy zielone narzutyKasiad zdjatka pokoju dziewczyn miałas wkleićczekam na efekt koncowy
;-)

ja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-)
1.Wypatrzyłam materiał na zasłonki dla Kuby
te
Tkanina TISAFARI, kolor: czerwony, Szerokość: 160 cm - Tkaniny na mb, Dekoracja w Leroy Merlin
lub te
Tkanina SAFARI, kolor: brązowy, Szerokość: 160 cm - Tkaniny na mb, Dekoracja w Leroy Merlin
Ja też jestem z tych mało różowychto moze zielone kupja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-)
![]()

Też tak początkowo planowałyśmy, ale po zabudowie meblami okazało się, że tapeta prawie zginęła, dlatego zaczęłyśmy się zastanawiać z Pauliną nad różowymi narzutami.to moze zielone kupja jestem za mozliwie minimalna ilościa różu;-)
![]()

Pomysł nawet ciekawyMi to wogóle przyszło do głowy, żeby na górne łóżko kupić narzutę zieloną i różowe poduszki, a na dolne odwrotnie - różową narzutę i zielone poduszki. Ale Paulina nie do końca jest do tego przekonana.
:-) Ale ciężko to ocenić, jak się nie widzi całości;-)
:-) ta pierwsza tez ładna ale to zalęzy jak kolorowa macie juz w pokoju zrobione
ja sobie myslałam własnie o niej, że moze niekoniecznie ten róz
ale jak jej sie tak podoba to niech juz ona zdecyduje
:-)
Przymierzyłyśmy zwykłe materiały w kolorze różu i zieleni i jednak wygrał zielony