reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pokoik dla maleństwa

No, wreszcie się zmobilizowałam i obstrykałam pokój dziewczyn :zawstydzona/y::sorry2:
Postarałam się tak porobić zdjęcia, żebyście miały pogląd na cały pokój, niestety pokój jest na tyle mały, że nie dało się już zrobić z większego oddalenia.

Ujęcie zrobione z przedpokoju przy wejściu do pokoju:

Na prawej ścianie zaraz przy wejściu stoi łóżko piętrowe:

Ujęcie łóżka z drugiej strony:

Za łóżkiem przy oknie stoi biurko Pauliny:

Obok biurka na ścianie okiennej szafka zabudowująca kaloryfer i rury - w tak małym pokoju trzeba wykorzystać każdą przestrzeń :sorry2:

Na lewej ścianie pokoju przy oknie znajduje się regał z zabawkami, a obok kącik do zabawy, nad nim szuflady i szafki na ciuchy

I dalej, już przy drzwiach wejściowych duża szafa na wiszące ciuchy z nadbudówką:

Ujęcie tej samej szafy i przy okazji całej lewej ściany pokoju z przedpokoju przy wejściu do pokoju:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu, bardzo ładny pokoik:tak:super mebelki i kolorki bardzo dobrze współgrają. Mam pytanie czy robiliscie mebelki na zamówienie czy kupiliście gotowe? Nas też czeka przeniesienie Wiki do pokoju Madzi i pewnie bez łóżka piętrowego się nie obędzie, a to wasze bardzo mi się podoba:tak:

Miśka, całe meble zaprojektował i wykonał mój mąż (łącznie z łóżkiem piętrowym), fronty tylko zamówiliśmy na wymiar. Jedyne co jeszcze myślimy zmienić, to stolik do zabawy, mamy taki kupny, okrągły i trochę dużo miejsca zajmuje w małym pokoju, Tomek wpadł na pomysł zrobienia takiego opuszczanego blatu, który będzie podnoszony tylko, gdy będzie używany. No, ale to narazie jest w sferze planów.

Kasiad, pokoik wyszedł swietnie:tak: Jest jasny-co na tak małej powierzchni ma ogromne znaczenie, a jednoczesnie nie jest ani mdły, ani przesłodzony:tak:
I do pefekcji, podobnie ajk w przypadku kuchni, opanowaliscie wykorzystywanie kazdego cm2 powierzchni:tak:;-). Gratulacje dla męża zdolniachy:tak:

Ja też jestem pod wrażeniem pracy Tomka :tak::tak::tak: Świetnie wszystko rozplanował i wykonanie bardzo ładne, obie córcie muszą być chyba bardzo zadowolone z efektu?

reklama
Tomek wpadł na pomysł zrobienia takiego opuszczanego blatu, który będzie podnoszony tylko, gdy będzie używany. No, ale to narazie jest w sferze planów.

Super pomysł :tak: U nas stolik z krzesełkami rzadko jest w użyciu, miejsca zajmuje sporo a pokoik Milenki też jest malutki.

Do góry