Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nanusia mebelki ładniutkie, na żywo też cudne, oglądaliśmy dla naszej Nelki, tylko że cena już nie fajna![]()
ciekawe, kiedy im się odwidzi i łóżko będzie wracaćJa mam dopiero mega zadanie bo musze urządzić na razie pokoik dla trójki i juz wiem że musze sie pozbyc niechcianego mebla w postaci piętrowego łózka bo moim córkom sie odwidziało i teraz spia razem na wersalce.
a zadanie faktycznie raczej do łatwych nie należyNo właśnie chodziło mi o ten drążek, wieszaki na ścianie są ok, ale drążek na jak długo ci starczy i czy będzie faktycznie praktyczny? Ja bym martwiła się, że te powieszone ciuchy będą się kurzyć, więc wolałabym zostawić miejsce na kosz i zawiesić jakieś dwie czy trzy półki na jakieś koszykiWieszaki tak sobie umyślałam bo ściana pusta a ostatnio tak mi się spodobały że kupiłam 2 - takie żabki w samochodzieMyślała żeby powiesić tam jakieś ubranko które za chwilkę będziemy ubierać żeby było pod ręką, albo ewentualnie śpiworek.
Chyba że chodziło Ci o ten drążek pod półką - to będzie przeznaczony na ubranka, a nie chce tam robić półek, bo planuje też postawić tam jakieś pudełko plastikowe i kosz na pieluszki.

Oj zdecydowanie się zgadzam, Miniaaa dla własnego zdrowia i dobra kręgosłupa przemyśl jeszcze sprawę łóżeczkaminiaaaa problem jest jak nie ma regulacji poziomów - szybko kręgosłup siada, jak np chcesz/musisz dzidziusia leżącego w łóżeczku głaskać, trzymać za rączkę, często wyjmować i odkładać itp w późniejszym okresie w takiego tradycyjnego wyciągasz szczebelki i dziecko samo wychodzi z łóżeczka, z turystycznego, jeśli nie ma odpinanego boku, niestety nie (młody próbował nogi przekładać górą - o wypadek nie trudno, jak się uda, oczywiście z drewnianego też dzieci mogą próbować, więc tutaj to nie reguła). Są ochraniacze na szczebelki i guzów nie ma. Szczebelki pomagają w nauce wstawania, dziecko może się podciągać. Z turystycznego łóżeczka też korzystaliśmy sporo, dlatego mam porównanie.
To oczywiście moje zdanie :-)