• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów

A u nas dzis doszly kolejne drobiazgi (posciel,literki) w pokoju Mikołaja. Juz praktycznie wszytsko gotowe, brakuje tylko karuzeli nad łózeczkiem ale to juz zamowiony przent ktory pewnie pojawi sie juz po urodzeniu

Uploaded

reklama
dziewczyny super te pokoiki waszych malenst

az troszke wam zazdroszcze
my nie urzadzamy pokoiku dla Mai ( czasami mi smutno ze Maja bedzie miala prawie wszytko uzywane i nie bedzie miala tak slicznego pokoju ) :-(
lozeczko bedzie stalo u nas w sypialni, a w pokoju ktory mial byc pokojem dzieciecym bedzie.... mieszkac moja mama

karolap, nie jesteś jedyna która będzie dzielić pokój z maleństwem, a używane nie zawsze znaczy gorsze. Lepiej, że podchodzisz do wydatków racjonalnie, niż myślisz w kategoriach ' postaw się a zastaw się'

DEVI slicznie sie pokoik MIKOLAJKA prezentuje!

KAROLA nie martw sie, u mnie tez synek bedzie mial lozeczko w naszym pokoju, a dopiero pozniej eksmitujemy go do corci, tu w Niemczech jest prawie nie do pomyslenia zeby miec 2 pokoje tylko i 2 dzieci ale my sie nie przejmujemy na razie..

reklama
dziewczyny pokoiki i kąciki ekstra!!!! ja do tej pory się nie zabrałam, K miał złożyć łóżeczko, ale jakoś się nie spiął przed wyjazdem, teraz nie odpuszczę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry