Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widze ze kazda z nas ma bzika na punkcie jakis motywow. Mija przyozdabia wszystko w rybki, a agutka w Kubusia, a myslalam ze tylko ja mam fiola na jego punkcie Kupilam nawet wanienke do kapania taka sliczna zieleniutka z naklejka Puchasia ;D i taki bialy pajacyk z prosiaczkiem; moja siostra sie smieje ze Oliwka bedzie miala skrzywienie na jego punkcie juz od porodu
Luczynka,ja tam w Kubusiu nigdy przesadyzmu nie widzialam,hihihi. Z checia to bym wszystko ze sklepow z tymi postaciami wykupila,gdyby tylko finanse dopisywaly. ;D
Jak tak czytam o tym Waszym zamilowaniu do Kubusia Puchatka to stwierdzam ze chyba tylko ja tak na jego punkcie nie szaleje tzn jest milusi ale to wszystko ....... mam nadzieje ze mi wybaczycie ze jako jedyna nie mam nic z Kubusiem w pokoju dla malutkiej :laugh: :laugh: