Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mychus,nooo powiemdzmy,ze w ostatecznosci wybaczymy...
A tak poza tym,to ja tez baaaardzo lubie Krecika (ahhhhh joooo ),ale niestety niczego tu u mnie z nim zwiazanego nie ma...
Agutko obawiam się że Krecik z Kubusiem i jego ekipą by sie pogryzli gdyby na jednej ścianie się znaleźli :laugh: poza tym krecik nie miałby szans !! tylu na jednego? :laugh:
Tylu na jednego,to banda lysego. Hahaha,cos mi na mozdzek siadlo. ;D
Nie no nie bede biednego Krecika to mieszac,bo pewnie wciaz z jego usteczek wychodziloby "jajć!",ze go ktores Kubusiowe Stworzonko podszczypuje,czy cos.
ja nie szaleje za żadym z bajkowych postaci i dlatego nasza córcia tak samo jak jej siostra starsza będzie musiała sama podjać decyzję kto jest jest lubioną pstacią. Może dzieki temu też będzie miala szerokie zainteresowania
ja za samym Kubusiem jakos bardzo mocno nie szaleje, ja poprostu uwielbiam brrrrykającego Tygryska ;D a Kubusiem i ta jego cala ferajna zarazila mnei dopiero kumpela w liceum, ktora do tej pory kupuje sobie ksiazeczki z bajkami o nim :laugh:
Ja z puchatkiem takze nic nie posiadam. Na pomysł rybek wpadłam dopiero tydzień temu ,więc za duzo z nimi nie mam. Dopiero zaczynam szukac czegoś z ich motywem. Narazie tylko karuzela w delfinki, abażur od lampki ręcznie malowany i teraz ta okleina. Mężowi nic nie powiedziałam że zamówiłam .Postawię go przed "nowymi" drzwiami i zobacze co powie.
a ja chce jeszcze zamowic z allegro piankowego Tygryska i Prosiaczka ;D tylko nie wiem czy znajde cos ladnego, bo te co ostatnio ogladalam byly jakies zmutowane :
agutko zobacz sobie ten album z allegro dla Malenstwa, ja go kupilam i powiem szczerze ze jest to wspanial pamiatka, naprawde, moja mama kupila i uzupelniala cos takiego dla mojego rodzenstwa (bo gdy ja sie urodzilam nie bylo czegos takiego) i maja wspaniala pamiatka do dzis