reklama

edi
mamusia Wojtusia

Ines gratuluje tak pięknego pokoiku,ale to chyba wszystko razem nieźle kosztowało.My to tak jak najprościej i jak najmniejszym kosztem,żeby w przyszłości kupić takie meble dla starszego dziecka:-) Mariczka musi się czuć w takim pokoju cudownie;-)

M 

mamamarcela
Gość
Mariczka ma śliczny pokoik

Marcel jeszcze śpi w łóżeczku obok naszego łóżka, narazie jest mi tak wygodniej, tylko podniosę głowe i wiem co się dzieje;-)zresztą u nas narazie nie ma warunków na to
. Mieszkamy w jednym pokoju w drugim moja mama więc tak czy siak niuniek musi być z nami.Może kiedyś jak się dorobimy nowego mieszkanka to urządze Marcelkowi taki piękny pokoik jak ma Mariczka;-)

Marcel jeszcze śpi w łóżeczku obok naszego łóżka, narazie jest mi tak wygodniej, tylko podniosę głowe i wiem co się dzieje;-)zresztą u nas narazie nie ma warunków na to
. Mieszkamy w jednym pokoju w drugim moja mama więc tak czy siak niuniek musi być z nami.Może kiedyś jak się dorobimy nowego mieszkanka to urządze Marcelkowi taki piękny pokoik jak ma Mariczka;-)Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
A  to kącik naszego Przemolka, co prawda mebelki musimy zakupić nowe jak i wykładzinę zresztą też,ale póki co tak wygląda:

Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
i łóżeczko z lewej:

reklama

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Aniu,pokoik Przemolka cudny! 
 A najbardziej wzruszyl mnie widok tego malusiego stolika... 

A najbardziej wzruszyl mnie widok tego malusiego stolika...