Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak bys sie zabrala za dzierganie go na poczatku ciazy to akurat bys sie wyrobila
mlodak ale ci zazdroszcze ze juz gotowe. znalazlas jakis fotel?
u mie obsuwa oczywiscie, okna dopiero w srode, pan ze schodami niby ma byc jutro ale jak go znam to nie pojawi sie... pomalowalismy garderobe i mamy tam juz plytki, ale sypialnia, pokoj jasia i korytarz czekaja na okna, malowanie i wykladzine. no a wykladzina nie wjedzie dopoki schody nie stana... tak wiec siedze bezczynnie i czekam :/ lampki, regaly i lozeczko juz kupione, ale wszystko czeka w kartonach na zlozenie
znalazlam pzepiekny kocyk ale spojrzcie na cene
Pled robiony na szydełku w odcieniach błękitu Sebra Sklep internetowy Z potrzeby piękna ...
kto to kupuje?! zaluje ze wyszlam z wprawy z szydelkowaniem , zrobilabym sobie sama... ale juz od liceum nie mialam szydelka w reku...
My stwierdziliśmy że dzidzia na początku karuzeli nie potrzebuje a że ciągle słyszę w domu że już wszystko dziecku kupiliśmy i dziadkowie i ciocia nie będą mieć pola do popisu to zostawiłam to dla nich ;-)A wlasnie odnosnie karuzeli do lozeczka to tak sie zastanawiam i taki niemowlaczek przeciez i tak nie bardzo widzi kasztalty,kolory i nie wiem czy kupowac teraz czy wstrzymac sie jeszcze i kupic tak jak Mlody bedzie mial z dwa miesiace
W ikea można kupić stół do przewijania za 79.99zł SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA chyba bardzije sięopłąca niż taki kawałek dykty a chyba nie było by problemu u was żeby znaleźć na niego miejsceNo właśnie nadal nie mamy fotela ani niczego na czym mozna by usiąść i nakarmić małego. Ostatecznie to przytaszczymy jeden z salonu, taki na płozach i tyle.
No i muszę koniecznie kupić przewijak bo bez sensu będzie w nocy brykać z dzieckiem i pieluchą do sypialni..... tylko ze drogie są strasznie, u nas ok. 60zł za taki kawałek dykty z pianka.
My stwierdziliśmy że dzidzia na początku karuzeli nie potrzebuje a że ciągle słyszę w domu że już wszystko dziecku kupiliśmy i dziadkowie i ciocia nie będą mieć pola do popisu to zostawiłam to dla nich ;-)
W ikea można kupić stół do przewijania za 79.99zł SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA chyba bardzije sięopłąca niż taki kawałek dykty a chyba nie było by problemu u was żeby znaleźć na niego miejsce
AhaNo ja to wiem, ale mojemu mężowi to w sumie nic takiego nie jest potrzebne. I za skarby świata nie umiem mu przetłumaczyć, że przecież w łóżeczku cięcko będzie dziecko przewinąć, a przecież na ziemię go nie położę.