wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Wracając do tej wody no noska to dzisiaj w szkole rodzenia polecali nam Euphorbium S w aerozolu firmy Heel?????Prawdopodobnie działa bardzo dobrze.A na goraczkę czopki Viburcol N! Więcej info na str Lecz się zdrowo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Homeopatia, wiec nie skomentuje ;-)Wracając do tej wody no noska to dzisiaj w szkole rodzenia polecali nam Euphorbium S w aerozolu firmy Heel?????Prawdopodobnie działa bardzo dobrze.A na goraczkę czopki Viburcol N! Więcej info na str Lecz się zdrowo
takie mam informację!Nic więcej nie mogę powiedzieć bo ja lekarstw żadnych nie używam oprócz solpadeinki przeciwbólowej na wszystko a i tą odłożyłam już dawno temu na półeczkę ze względu na mój stan!!

O, dobrze wiedzieć. W sumie całkiem nieźle, że jest pretekst, żeby nie wydawać kolejnej kasywczoraj oglądałam program, w którym Paweł Zawitkowski trochę wypowiadał się na temat okryć niemowlaków podczas snu i odradzał śpiworki - wg Niego dziecko mogłoby się zsunąć do środka. Jak najbardziej polecano kocyki, ale z krótkim włosiem - najlepiej bawełniane, lekką kołderkę lub rożki![]()