Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O tej pościeli to już były dyskusje na wątku zakupowym. Bawełna jest gorszej jakości, niż te drogie porządne z Glucka itp. Ale jest też dużo tańsza... Mimo wszystko nie dodaję do polecanych, właśnie przez tę jakość.
Kokos-gryka to zupełnie nie to samo, co kokos-pianka. To tak, jakby powiedzieć, że kisiel to to samo co budyń - niby oba słodkie, kleiste i do jedzenia, a jednak nie jest to to samo. :-)Własnie sie naciełam.Kupiłam na alegro zestaw : łóżeczko+ materacyk+ posciel.
Dziś przyszło łóżczko w innym kolorze niz licytowałam. Miał być Teak a dostałam bukowe.( na innej aukcji wstawione jest bukowe takie samo o 50 zł taniej)
Pozatym chiałam materacyk kokos-pianka -gryka a dostałam kokos-gryka. sprzedawca twiedzi ze to to samo. Ale czy napewno?
sprzedawca MA DO MNIE JESZCZE DZIŚ DZONIĆ Z DECYZJA JAK ON WIDZI ROZPATRZENIE REKLAMACJI! Chyba mi nie wiezy ze dostałam inny kolor ma spawdzic w magaznie, ma mmnie chyba za naciagaczkę. Ale napradę daltonistka nie jestem( zreszta ponoć to przypadłość tylko męska) róznica miedzy tymi dwoma kolorami jest zbyt duza zeby mogła sie pomylić.Też tak myślę, że to chyba to samo.kokos-pianka-gryka a kokos-gryka, hmmm... Ja się tam nie znam, ale jeżli materac wyglada tak: kokosowa mata, pianka, warstwa z gryki, to jest nazywany albo kokos-pianka-gryka (od warstw), albo tylko kokos-gryka, z pominieciem tej pianki. Sprawdź zwyczajnie, jakos nie wyobrazam sobie żeby w srodku nie było pianki.