Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja również mam ten ciśnieniomierz i jest ok!!Mój tato musi sobie codziennie mierzyc ciśnienie i potem raportowac lekarzowi i od jakiegoś czasu używa właśnie tego sprzętu więc z czystym sumieniem mogę polecić!!!Mamjakty ja mam cisnieniomierze elektroniczny firmy Omron i jest wg mnie ok. To dosyc dobra firma. Co do tego,ktory wkleilas nie mam pojecia,czy jest dobry.
A to jest potrzebne ,bo co sobie mierzyć ciśnienie ,przecież to nie jest choroba , ja nie mierze ,i nie wynajduje sobie jakiś dolegliwości ???
dzięki ;-)Celinka, a masz laptopa w łóżku? Bo jeśli tak, to możesz spróbować czytać e-booki. Ja nigdy nie lubiłam czytać na komputerze, ale moja cytowana już nieraz tutaj koleżanka-mamuśka poleciła mi, że jest to fajna sprawa np. do karmienia. Papierową książkę musisz najczęściej przytrzymywać jedną ręką, a poza tym szelest odwracanych kartek potrafi wybudzić malucha, jeśli jest wrażliwy. A laptop na stoliku przy fotelu, duża czcionka i myszka ze scrollem ponoć sprawdzają się idealnie :-)W lozku mi sie nudzi, bo nie mam zadnej fanej ksiazki, a w tv mowia tylko o konflikcie prezydent-premier. Juz nie moge tego sluchac.
dlatego dziewczyny kupujcie termometry rtęciowe bo niedługo nie da się ich dostać w żadnej aptece
ciekawe kiedy się zorjętują że te termometry za oknem i do wanienak też są z rtęcią
Ja laptopa sobie chwalę, bo mogę się przenosić z biurka na łóżko, jak mi kręgosłup daje się we znaki, a że mąż mi na urodzinki w sierpniu sprezentował specjalny stoliczek pod laptopa, to mam bardzo wygodne stanowisko :-)Melulu laptop zakopany jest gdzies w szafie. W ogole go nie uzywamy. Ja jestem tradycjonalistka,jesli chodzi o ksiazki. Czytam tylko papierowe. Moze to jakis fetyszyzm, ale lubie zapach ksiazek![]()
Jakoś nie wyobrażam sobie jak mogłabym sie skupić nad lekturą na ekranie monitora
tym bardziej,że mój komp stacjonarny..