Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja jestem z Happy 4 bardzo zadowolona. Lepsze od Haggis i od tych lidlowskich (tyłek w krostkach). Pampersy oczywiście najlepsze, ale Happy tańsze i jak małemu przypadły do gustu to będziemy używać!
CHusteczki jakie bądź, Dada też miałam i są ok!

Już myślałam, że za długo miał okupkaną pieluchę, a przecież zawsze mu zmieniam prawie od razu, bo jego kupki po nutramigenie śmierdzą chyba bardziej, niż normalne 

. A teraz już wiem, że właśnie od happy, bo mu przecież niedawno kupiłam. Więc jak widac, co pupa, to inne reakcje, jednym dzieciom przypasujesz, a innym niestety nie, a szkoda, bo tanie są
.
Pampersów nie lubię, bo jak dla mnie są zbyt perfumowane (wszystkie chusteczki są, ale te już wybitnie). No i żadne z dotychczas używanych nie sprawdzają się, jeśli chcę Mai wytrzeć łapki po czworakowaniu na naszej podłodze, zakłaczonej przez koty.
? od kiedy powinnysmy zakladac
jakie polecacie jakich nie polecacie.... ja gola w temacie i nawet cen nie znam... i powiem szczerze, że nakladalam malemu buciczki jak byl malusieńki tzn w styczniu (ale luźniejsze, żeby stopek niepowykręcac ani nie uciskac) a pozniej jakos przestalam jak ciepło zaczęło się robic (bo sie pocił) no i do tej pory biedak bosy
;-) ale, że zaczął mi sytawac na nóżki (jak sie złapie kogos albo siedzi na kolanach a stopkami dotyka kanapy to sie sam podnosi) no to chyba czas cos z tymi buciczkami pomyslec... tylko ja nie wiem nawet jaki zmierzyc, zeby nie za duzy i nie za maly był....

u nas tylko pampery i pieluchy i chusteczki...po skonczeniu paczki przechodzimy na 4 i juz w wersji majteczkowej
co do butów to napewno najmniejsze sa 18 tki zdsaje sie ze takie mięciutkie z adasia albo nike były (mieka podeszwa) Ja mam po JUlce 18 pełna skórka i jak zimno to młodemu zakładam (na fotce z raperem je widac) Jula miała 8 miesiecy jak chodziła za rączki wiec buty były potrzebne (mam po niej sandały 19 ale sie juz nie nadaja i mam 20tki połbuty jak nowe z baty rewelka) poza tym ja fanka ecco jestem no i memo oczywisciejesli chodzi o profilaktyke