Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam pytanie. Chciałabym sobie kupić dobry laktator. Myślałam o takim ręcznym z Canpola, ale koleżanka mi odradziła. Podobno szybko się psują. Nie wiem który wybrać, a jest ich trochę na rynku. Może macie jakiś sprawdzony? ;-)
Sprawdzonego nie mam, ale duzo dobrego slyszalam o laktatorze ręcznym Avent. Sama mam go zamiar kupic, ale po porodzie- jesli okaze sie, ze jest potrzebny.
Ja mam po Kuzynce ręcznego aventa i jestem z niego zadowolona (ale bez tezj nakładki laktacyjnej co niby ma masowac atylko mleko bokiem przepuszcza) wiem ze niektóre dziewczyny tez taki maja i były zadowolone
Celinka ja miałam taką mleczarnie ze juz w szpitalu się przydał
ja tez najwięcej pozytywnych opinii o tym avencie słyszałam i właśnie jego sobie kupię, ale podobnie jak Celinka - jak okaże się, że jest mi potrzebny, po porodzie. A gdybym miała taką sytuację jak Madzia, że już w szpitalu potrzebowałabym go, to no cóż, chyba są jakieś inne sposoby na odciąganie pokarmu - z tego, co pamiętam Rondzia ręcznie sobie odciągała pokarm (tylko sie zastanawiam jak - "doiłaś się"? ;-))
Ja mam elektryczny chicco ale uwzam ze jest do dupy nie do cyckow.. W laktacji mi pokazali gdzie ucskac zeby szlo. Tylko mnie szlag trafial jak wszyscy szli spac a ja siedzialam i ciagalam cycki godzine. i to bez roznicy czy elektrycznym czy recznie..
wogóleakcesoria z aventu są dobre.. Ja do dzis mam jescze 2 butelki od julki i smoczki 1 tez mi zostały nowki ale kupiłam sobie 1 butelke z tej firmy co Małpka ma odciągacz bo jest jak cycek;-) A butle z aventu do odciagacza beda jak znalazł:-)