Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wątek ma być o tematyce polecam odradzam czy ty polecasz każdej mamie dać dziecku kabel?? tak to mamy rozumieć?
Nie droga aneczko! Dla mnie post powstal po to by moc sie pochwalic jakie to mam dla mojego dziecka zabawki. To jest moje odczucie!
Pokazujac zdjecia B. z kablem czy tam myjka , chcialam pokazac to co napisala Kaska , ze czasem kawalek papieru jest lepsza zabawka niz jakis bajer za 100zl.
Was stac na miliardy zbednych zabawek ale wielu nie stac. I co, taka matka ma sie czuc zle, ze nie jest w stanie zaspokoic potrzeb dziecka?? Tak to dziala, wystarczy male pojecie o psychice.
Dajecie telefony komorkowe, piloty ...a potem bedziecie uczyc dziecko, kiedy podrosnie ...niewolno!!! To jest ZLY NAWYK.
Z kablem Kaska masz pewnie racje, az tak szeroko nie spojzalam na ta ,,zabawe,,!
Dlaczego watek Zabawy z naszym dzieckiem nie rozwija sie ?? Dlczego watek przepisow naszych dzieci nie rozwija sie??
Zaraz bedzie- to nie dyskusje na to miejsce.
Ja poprosze o usuniecie mnie z tego forum mam sierpniowych- zablokowanie!!!

Chodzi o to ze np. jak maggie nacieła sie na smoczku TT to przeciez ja idac tym przykladem tez ich np. nie kupie. 

ja tez nie odebrałam go zle i uwazam ze to dobry pomysł zeby cos odradzic,bo nie zawsze mozna cos wypróbowac wczesniejmnie tez nie stac na drogie zabawkiale nie odebrałam w ten sposób tego wątku
od czasu do czasu (na specjalna okazje) kupie coś Julce albo rodzinka pyta mnie co by sie dziecku podobało i wtedy wole żeby to było cos polecane przez inne mamy kóre przetestowały daną "firmówke" lub nie na swoich dzieciach
monika z nie złość sie, kazdy ma prawo do swojego zdania,
a takie żarty jak zabawa kablem/myjką/pilotem itp to dla mnie wcale nie jest zaśmiecanie wątku.
Forum to nie encyklopedia tylko miejsce gdzie każdy pisze to co uważa
tak mysle