wrublik7
maj'08 grudzień'10 maj'12
a widzisz nawet nie wiedziałam że są mięczejsze, to się porozglądam, choć mam tyle z frotki i bawełny że może te najpierw "podobijam"to jest własnie miękki śliniak- nie ten sztywny dla starszaków.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a widzisz nawet nie wiedziałam że są mięczejsze, to się porozglądam, choć mam tyle z frotki i bawełny że może te najpierw "podobijam"to jest własnie miękki śliniak- nie ten sztywny dla starszaków.
nie wiem czy polecałam już worki próżniowe z biedronki, ale w sobotę normalnie szalałam z nimi kazałam kupić 6 paczek czyli 12 worków pochowałam zimówki, rzeczy wyrośnięte i na wyrost, zostało pochować jeszcze swetry na zimę. w szafie i kanapie od razu zrobiło się o wiele więcej miejsca... uff więc nie muszę kupować nowej szafy i myśleć gdzie ją wstawić![]()
u nas w biedronce się już skończyły.
a ja mam ich zapas bo w irlandii wszystko tak przechowuje :-)
Mam ten pierwszy ale nie bardzo go lubię. A te ostatnie z allegro były w Biedronce po 10 zł za komplet i są świetnejuż lepiej takie śliniaki miękkie plastikowe... nie wiem jakiej firmy ja miałam ale znalazłam podobny BABYONO Śliniak plastikowy z kieszonką KANGUREK 849 – ceny, opis i opinie.
tu lepeij widac o jaki mi chodzi- na pewno taniej wyjdzie! łatwy w utrzymaniu
Śliniak śliniaczek z ceratki PEVA 1szt 26x33cm (1519731542) - Aukcje internetowe Allegro
ja miałam taki na rzepę Sliniaki dla malucha (1531938036) - Aukcje internetowe Allegro
Przy moim smyku, który ciągle zwraca pokarm bez nich bym oszalała. On potrafi marchewkę zwrócić po godzinie więc siedzi w tym śliniaczku i od razu marchewka ładuje się w kieszonkę
Także również POLECAM