reklama

Polecam/Odradzam

Tak, Jaagus, to ten. To w takim razie chyba dzisiaj go wyprobuje :-) Moze Sarek nie dostanie wysypki...
A Ty go wlewasz normalnie do wanienki czy dajesz sobie na reke i tym myjesz cialko Hani?

reklama
Ja kupilam kilka dni temu Huggies 2 Super-Flexy i sa swietne! Chlonne, przewiewne, maja z tylu gumki, wiec lepiej dopasowuja sie do cialka, nie odciskaja sie na faldkach na udach, a poza tym ani razu nie przepuscily gowienka, a Sara karmiona sztucznie strzela kupe jedna a porzadna na 1-2 dni :-) :-D

Polecam tez masc z pantenolem do pupy, ciala i twarzy z Nivea Baby i plyn do kapieli z oliwka tez z Nivea- niesamowicie natluszcza i oprocz posmarowania dodatkowo pupki nie trzeba stosowac juz zadnych innych kosmetykow.

Miałam te nivea i faktycznie chyba najlepsze jakie miałam ..bambino jeszcze są ok..i dzidzius cleanica nie najgorsze tylko wpieniało mnie w nich to ze sie po 2 wyciagały..

Bambino tez sa ok.

W ogole to zbedna rzecza u nas okazal sie podgrzewacz - chociaz karmie butelka, to najszybszym sposobem na podgrzanie wody do zrobienia mieszanki jest mikrofalowka :-) 25 sek. i woda ma idealna temperaturke - taka jak lubi Sara :-) Szczegolnie w nocy jest to przydatne. Butelki napelniam woda wieczorkiem, odmierzone mleczko wsypuje do pojemnika z 3 przegrodkami z Aventu i jak w nocy Sara budzi sie glodna to przygotowanie mleka zajmuje mi tyle co wyciagniecie cycka ;-)

W ogole to zbedna rzecza u nas okazal sie podgrzewacz - chociaz karmie butelka, to najszybszym sposobem na podgrzanie wody do zrobienia mieszanki jest mikrofalowka :-)

Sandra, a nie boisz się, że Sarunia się poparzy? Mikrofalówka podgrzewa nierównomiernie i wszędzie gdzie czytam o podawaniu mleka z butelki to odradzaja właśnie podgrzewanie w mikrofali.

reklama
Leyna, robie juz tak od ponad tygodnia czyli od czasu jak zaczelam ja karmic tylko butla i jezeli mam 120 ml wody to daje na 25 sek. (jezeli ma temp. pokojowa). Jest idealna do picia - Sara lubi (podobnie jak kapiel) troszke cieplejsze niz powinno byc. A poza tym sprawdzam dokladnie, bo wiem, ze mikrofalowki podgrzewaja nierownomiernie - potrzasam dokladnie butla i jest ok :-) Duzo moich znajomych, ktore maja dzieci karmiac butla nie uzywaly podgrzewacza tylko mikrofalowki, bo szybciej i wygodniej :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry