reklama

Polecam/Odradzam

reklama
chusteczki dzidziusia używamy i są bardzo fajne:-)
pierzemy w loveli, a płyn lenor sensitive, jak już Ala wyrośnie to sobie będę kupować żeby chociaż powąchać tak się juz przyzwyczaiłam
a dzisiaj zakupiliśmy pampersy 3, chyba nasze ostatnie "3" bo rośnie jak szalona i wyszły bardzo korzystnie cenowo bo 90 szt. za 42,94 czyli 0,477 za jedną, w Auchanie:-)

Chusteczki -przetestowałam juz rossmanowskie(dobrze nawilżone ale jakieś twarde i szorstkie), dzidziusia(słabo nawilżone i źle sie wyciągaja), dada(kompletna porażka) , nivea (mieciutkie i dobrze nawilzone).Wygrywa nivea , w regularnej cenie dość drogie ale ja zawsze kupuje w promocji i sie opłaca:-)
może kiedyś spróbuje bambino:-)

co do pieluszek to tez chyba juz nasze ostatnie opakowanie 3-ek, tylko że mam jeszcze cała pake (70)huggisów, mam nadzieje że zanim sie skończa mała nie wyrośnie:tak:

Ja testowałam chusteczki rosmanowskie ale były mało wydajne (to wytarcia pupy zużywałam ok 4 szt) Dzidziuś fajne , ładnie nawilżone ale wyciągały się tylko po 2. Teraz używam bambino i jest ok. Dobrze nawilżone, wydajne i ładnie się wyciągają. Testowałam też pampersa były ok.

bezkonkurencyjne dla mnie sa bambino (zawsze poluje na promocje 2 z 30% rabatem)zreszta produkowane przez koncern nivea.....na poczatku kupowalam nivea niebieskie ale jak dla mnie za suche, dzidzius jest ok byle nie ten z pantenolem czy czyms co cholernie sie kleji blee w podruzy beznadziejne sa wtedy bo rece strasznie sie kleja po nich...noi ppupe tez ciezej wyczyscic malemu...
a pampersa rumiankowe slabe jak dla mnie ...

ja wczoraj w carrefourze zakupiłam pampersy mega pudło 195 pieluszek 3 (moje dziecko jeszcze w nich troszke pochodzi) za 88 zł!!! opacalo się, bo wychodzi za sztukę 45 gr.
ja tez ostatnio przerzuciłam się na chusteczki nivea- sa rewelacyjne!! zawsze poluje na promocję i od razu zakupuje kilka paczek- opłaca się... a w podróże zabieram ze sobą nivea TODDIES bo opakowanie jest dużo mniejsze - tez sa super... i jak pachną:-)

już którys raz na formu czytam że w carrefurze fajne promocje dla bobasków, dobrze ze i w naszej wiosce niedługo otworzą:-D
a czy 4 pampersy też były w takim wielkim opakowaniu zapasów narazie nie będe robić, ale znajomi z "wielkiego" miasta nas mają odwiedzić i prezencik by mieli z głowy...ciuchy wolę sama kupować:-D

już którys raz na formu czytam że w carrefurze fajne promocje dla bobasków, dobrze ze i w naszej wiosce niedługo otworzą:-D
a czy 4 pampersy też były w takim wielkim opakowaniu zapasów narazie nie będe robić, ale znajomi z "wielkiego" miasta nas mają odwiedzić i prezencik by mieli z głowy...ciuchy wolę sama kupować:-D

każdy rodzaj pampersów był dostępny w tym mega pudle. a poza tym- faktycznie w carrefourze są fajne promocje- szczególnie na pieluszki i chusteczki, a i na ubranka się zdarzają:-)

Hmm ciekawe czy w naszym cerfurze tez jest taka promocja??bo faktycznie sie opłaca..w realu były jambo packi za 43zł 90 szt. ale dopiero wczoraj zobaczyłam gazetke a promocja jest do dzisiaj wiec niewiem czy jeszcze są...:-(

reklama
a do kiedy ta promocja w carrefourze? w sobotę będą jeszcze ? zaras sprawdzę na ich stronie moze coś jest napisane. daleko mam do marketu i musiałabym czekać do soboty az M. bedzie mógł jechać ze mną ale jak juz sie skończy to nie będę sie tam wcale wybierać bo carrefour jest najdroższy w moim mieście.geanta mam duzo bliżej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry