Nie wiedziałam, w którym wątku napisać, więc piszę tu, bo to o pieluchach
Skończyły mi się pieluchy rossmanowskie i żeby nie wydawać pieniędzy zaczęłam używać Pampers 4, które miałam w domu. Rossmany ostatnio Piotruś 3 razy przesrał. On coraz bardziej aktywny a one mają tylko taką małą gumkę rozciągliwą z tyłu i może to przez to. Te Pampersy, które mam, udało mi się kupić z gumkami ze strechu. Są to te tzw z gąsienicą, czyli rozciągliwe gumki po bokach, ale nie każde opakowanie 4 je ma - jak się trafi. No więc zaczęłam używać i jestem niezadowolona. Niby wszystko ok, ale... jak się Piotruś zesika to czuć w całym domu, tak śmierdzi
W rossmanach nie było tak intensywnych zapachów moczu. O kupie nie mówię, bo kupa to inny temat. Myślałam może, że to przez to, co zjadłam tak intensywny zapach, ale nie, to te pieluchy tak śmierdzą po napełnieniu. Mam jeszcze pól opakowania i chyba więcej nie kupię
Kupiłam teraz Piotrkowi w promocji (chyba promocji, bo w sumie nie wiem). Huggiesy Super Flex 4 (ale one od 8 kg). I one też nie śmierdzą po siusianiu. Używam Pampersów i Huggiesów na zmianę. Do Huggiesów mam tylko jedno zastrzeżenie jak na razie, że są ciut za wąskie, jeszcze węższe od Pampersów. Rossmany przy nich strasznie szerokie. Za to cały tył mają super rozciągliwy 
CZy któraś z Was używa Huggies Super Flex 4? i Jak się kształtują cenowo? Ja za opakowanie 66 szt zapłaciłam 38,99 zł = 0,59 zł/1 szt
Skończyły mi się pieluchy rossmanowskie i żeby nie wydawać pieniędzy zaczęłam używać Pampers 4, które miałam w domu. Rossmany ostatnio Piotruś 3 razy przesrał. On coraz bardziej aktywny a one mają tylko taką małą gumkę rozciągliwą z tyłu i może to przez to. Te Pampersy, które mam, udało mi się kupić z gumkami ze strechu. Są to te tzw z gąsienicą, czyli rozciągliwe gumki po bokach, ale nie każde opakowanie 4 je ma - jak się trafi. No więc zaczęłam używać i jestem niezadowolona. Niby wszystko ok, ale... jak się Piotruś zesika to czuć w całym domu, tak śmierdzi

CZy któraś z Was używa Huggies Super Flex 4? i Jak się kształtują cenowo? Ja za opakowanie 66 szt zapłaciłam 38,99 zł = 0,59 zł/1 szt