reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Oooo, Jaaga, wlasnie to okreslenie Dada jest najodpowiedniejsze :-D A Nivea nie uzywalam jeszcze i nie wiem czy bede, bo jakos nigdy nie spotykam ich w promocji jak potrzebuje kupic, natomiast Pampersa prawie zawsze w promocji sa...
nivea są w geancie po 12,99 w dwupaku. spróbuj bo są naprawdę rewelka. ja dostałam z roboty chusteczki rossmann nawilżane cremem. TRAGEDIA!!!
nie dosyc ze śmierdzą (dla mnie)to są strasznie podrażniające.
lubię też dzidziusia sensitive.

Nie mamy w Slupsku Geanta, najblizszy jest w Gdansku, ale chyba wyjazd tam po husteczki Nivea mi sie nie oplaci, paliwo okolo 5 dych wyniesie :-D

na bol brzuszka i kolki(ale nas juz to nie dotyczy) proszek troisty. w kazdej aptece ok 7zl. jest goszki, nie daje sie go codziennie, sa po nim zielone kupki. daje sie go na lyzeczce z slodka herbatka, soczkiem (jak kto woli) bierzemy proszek na czubeczek noza(malutko) i nasypujemy na lyzeczke do tej herbatki, mieszamy i dajemy do picia...jest bardzo goszki i dziecko moze nie chciec pic, ale rewelacyjnie dziala.

Wczoraj zajrzała do mnie sąsiadka, ma 5 letnia córcie i jej opowiadałam o naszych przeprawach z butelka a ona mi powiedziała ze ona miała butelke z łyżeczka:confused:mineło troche czasu wiec juz dawno ją wyrzuciła i nie mogła mi jej pokazać, czy kóraś widziała taki wynalazek??

widziałam na allegro smoczek do butelki imitujacy ruch sutka, czy kóras go miała, jak działa???

gdzies widziałam takie butelki z łyzeczka ale za cholerę nie pamiętam gdzie.poszukaj na stronach producentów.

reklama
Ja polecam śliniak firmy Sassy z kieszonką jest dosyc spory i jest cały gumowy wiec plamy mozna zetrzec scierką i jest kieszonka jak maluch czasem cos zwroci to zawartosc ląduje w kieszeni;-) wygodny w utrzymaniu czystosci:-)

Do góry