sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Zuzu jest niesamowita :-)ulubionym przysmakiem przekaska sa ogorki zielone i cale pomidory obane ze skorki!!!! to mogla by jesc codziennie nawet po kilka razy!!!!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zuzu jest niesamowita :-)ulubionym przysmakiem przekaska sa ogorki zielone i cale pomidory obane ze skorki!!!! to mogla by jesc codziennie nawet po kilka razy!!!!![]()
My mamy Brevi 9-18kg, ale wiem, ze czesc dziewczyn ma foteliki w takim przedziale, wiec na pewno cos Ci doradzaporadzcie mi fajny foteki 9-36 kg kto maniech powie jaki i czy sie sprawdzil dzieki
![]()
no wlasnie ja tez mam 9-18 i chce zamienic poki kasa jest :-):-):-)My mamy Brevi 9-18kg, ale wiem, ze czesc dziewczyn ma foteliki w takim przedziale, wiec na pewno cos Ci doradza![]()
poradzcie mi fajny foteki 9-36 kg kto maniech powie jaki i czy sie sprawdzil dzieki
![]()
falbala, my mamy z chicco- taki CHICCO FOTELIK KEY 1 X-PLUS, 9-18 KG OKAZJA CENOWA (265899563) - Aukcje internetowe Allegro
jesteśmy z niego, bardzo zadowolenia i cena nie jest tak straszna