reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/Odradzam

reklama
No to u mnie jest troszkę gorzej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Owszem głównymi przysmakami są chrupki kukurydziane oraz biszkopty, ale jak Oliwka zobaczy że jem batona albo jakąś czekoladkę to szału dostaje, i muszę dać jej ugryźć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ostatnio dostałam merci i muszę przed nią chować bo jak zobaczy to piszczy aby dać jej gryza. Raz jej dałam spróbowac i tak bardzo jej posmakowały.

A ze zdrowych rzeczy to daję jej na przekąskę starte jabłuszko z odrobiną cukru i zmieszane z kaszką kukurydzianą.

u nas po za ciasteczkami dla maluchow i chrupkami doszedl jeszcze lizak. Takie male kulki owocowe w smaku. Pat je poprostu uwielbia, ale zawsze sie caly poobkleja, wiec odstaje je tylko w sytuacjach awaryjnych, np. jak jestem gdzies w sklepie a on robi sceny itp.

Poniewaz Pszczola nie przepada za slodyczami, jej ulubione produkty spożywcze, ktore zjada w ramach przekasek to: ogorki kiszone, kapucha kiszona, chleb razowy, corn flakes'y, pomarancze i jablka:tak: a z niezdrowych rzeczy to paluszki, ale tylko te z lajkonika lekko solone;-)

reklama
ja mam deltim "mały podróżnik" 9-36 i jestem zadowolona:-) wiem, że redaktorka też ma taki i jeszcze Renee;-)

Do góry