reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
A ja z innej beczki :-p Od 2 tygodni uzywam Kremowego Serum Wyszczuplajacego z AA (kosztowalo chyba niecale 20zl) i jestem bardzo zadowlona. Cellulit oczywiscie nie zniknal, ale skora wygladzila mi sie na udach i pupie i widze, ze jest bardziej jedrna :-) Juz mi sie konczy, ale na pewno kupie kolejne opakowanie :-)

A ja z innej beczki :-p Od 2 tygodni uzywam Kremowego Serum Wyszczuplajacego z AA (kosztowalo chyba niecale 20zl) i jestem bardzo zadowlona. Cellulit oczywiscie nie zniknal, ale skora wygladzila mi sie na udach i pupie i widze, ze jest bardziej jedrna :-) Juz mi sie konczy, ale na pewno kupie kolejne opakowanie :-)

Sandra - a jak czesto sie nim smarowalas? Ja to zawsze jak cos takiego kupie, to potem kiepsko u mnie z systematycznym smarowaniem. Niby moglabym po codziennym prysznicu to robic, ale ja przy moim tempie, to wpadam pod prysznic i mokra wrecz lece do dalszych obowiazkow. Wszystko w biegu, ech!

sandra- super,że widać efekty!! ja też stosowałam to serum- jednak bez efektów...ale pewnie dlatego,że podobnie jak ipanama- mam problemy z systematycznością:-p:-p

co do kosmetyków - ja mogę polecić podkład maxfactora miracle touch- rewelacyjnie sie rozprowadza i na prawdę daje efekt perfekcyjnego makijażu!!! jedyna jego wada jest to-że troszkę wysusza skórę... ale ogólnie to najlepszy podkład jaki kiedykolwiek miałam:)

co do kosmetyków - ja mogę polecić podkład maxfactora miracle touch
A to podklad matujacy?
Bo wlasnie musze jakis kupic teraz, ale nie moge miec matujacych, bo mi strasznie skore wysuszaja i sie "luszcze" po kilku godz. w pracy :-p
Jak narazie najlepszy z takich kryjaco-matujacych to wg mnie Dermablend z Vichy, a na codzien uzywam Smooth Result z Maybelline, bo jest lekki, wygladza, a jednak troche kryje niedoskonalosci :-)

A to podklad matujacy?
:-)

tak sandra, matujący...

na przesuszoną skore mogę zatem polecić ci inny podkład z maxfactora- colour adapt- kryje przebarwienia, ma fajna "pudrowa" konsystencję, dobrze się rozprowadza, a skóra jest po nim miła w dotyku...a i nie pozostawia śladów na ubraniach:tak::tak:

reklama
A ja to wam powiem, ze nigdy nie umialam uzywac podkladow.
U mnie makijaz to trwa moze ze 3 minuty?? ;-)

Po umyciu nakladam krem - teraz DERMIKI PEPTID IQ - polecam. POtem lece pic kawe i inne takie. A przed samym wyjscie popudruje sie pudrem w kamieniu, troche rozu na policzki - INGLOT , tusz do rzes - Sephora, i blyszczyk. No jak mam ochote na szalenstwo to sobie jakies cienie na powieki poloze ;-))

A jaki tusz do rzes byscie polecily? Bo juz mi sie sephory konczy i chcialabym cos nowego.

Do góry