reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
na samopoczucie, to ja sie wybieram jak sujka za moze.
To moze i ja zakupie ten wasz tusz. A on wydluza? pogrubia? zakreca?:-)
To moze i ja zakupie ten wasz tusz. A on wydluza? pogrubia? zakreca?:-)
dziewczyny ja to sie codziennie czegos od was ucze. Jak gotowac jak sie malowac i czym... Ja ogolnie niemakijazowa jestem z czystego lenistwa. Makijaz jeszcze moge zrobic ale pozniej na wieczor zazwyczaj jestem tak padnieta ze mi sie go zmywac nie chce. Kurcze ale moze faktycznie czas o siebie nieco lepiej zadbac.
:-):-):-) a niby to forum o dzieciach:-)dziewczyny ja to sie codziennie czegos od was ucze. Jak gotowac jak sie malowac i czym... Ja ogolnie niemakijazowa jestem z czystego lenistwa. Makijaz jeszcze moge zrobic ale pozniej na wieczor zazwyczaj jestem tak padnieta ze mi sie go zmywac nie chce. Kurcze ale moze faktycznie czas o siebie nieco lepiej zadbac.
:-):-):-) a niby to forum o dzieciach:-)
no i jest o dzieciach

zadowolona mamusia = szczęśliwe dziecko!!!!:-):-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Wama, Ty to taka ladna jestes, ze nie potrzebujesz makijazu
A ja musze sie troche "upieknic" ;-):-)wiec codziennie rano potrzebuje 15 min. na zrobienie make up (o ile nie planuje spedzic calego dnia w domu) - lepiej sie czuje z makijazem, wiec go robie :-)

A ja musze sie troche "upieknic" ;-):-)wiec codziennie rano potrzebuje 15 min. na zrobienie make up (o ile nie planuje spedzic calego dnia w domu) - lepiej sie czuje z makijazem, wiec go robie :-)
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
ewa - i wlasnie o to chodzi!! zgadzam sie w stu procentach! jak mama zadowolona to i dziecko szczesliwe!
sandra - z tym " musze sie upieknic" to przesadzilas. Widzialam twoje zdjecia! Nic nie musisz. Co innego, jal LUBISZ sie upiekniac.
Mnie czasem tez cos najdzie, ze sie odpale jak ciele w boze cialo, ale to tylko czasem i jak musze.
A tak to najszczesliwsza jestem, jak mnie wlosy w oczy nie wchodza i makijaz sie nie rozmaze.
Ja mam jasna oprawe oczy, wiec u mnie henna jest zbawieniem.
Brwi zrobie sobie sama, ale rzesy to juz u kosmetyczki.
Tak wiec, zeby bylo w temacie POLECAM/ODRADZAM, to ja polecam henne w kremie ;-)
sandra - z tym " musze sie upieknic" to przesadzilas. Widzialam twoje zdjecia! Nic nie musisz. Co innego, jal LUBISZ sie upiekniac.
Mnie czasem tez cos najdzie, ze sie odpale jak ciele w boze cialo, ale to tylko czasem i jak musze.
A tak to najszczesliwsza jestem, jak mnie wlosy w oczy nie wchodza i makijaz sie nie rozmaze.
Ja mam jasna oprawe oczy, wiec u mnie henna jest zbawieniem.
Brwi zrobie sobie sama, ale rzesy to juz u kosmetyczki.
Tak wiec, zeby bylo w temacie POLECAM/ODRADZAM, to ja polecam henne w kremie ;-)
Sandra az sie zarumienilam
. Ja tez mysle ze kazda kobieta piekna jest bez make up i z make up (nie za duzo oczywiscie) a on jej tylko urode co najwyzej podkresla. A ty piekna kobieta jestes wiec make up to tylko malutki dodatek.

reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hih, chcialybyscie mnie zobaczyc bez makijazu 
;-) Na wszystkich fotkach mam make up dlatego nie sa takie zle - jak sobie kiedys strzelilam fote 'saute' to wygladalam paskudnie
wiec wole sie pokazywac pomalowana
:-)
Henny robic nie musze, bo mam ciemna oprawe oczu i ciemne brwi - robie sobie tylko regulacje brwi, czasami sama, a czasami u kosmetyczki :-)

Henny robic nie musze, bo mam ciemna oprawe oczu i ciemne brwi - robie sobie tylko regulacje brwi, czasami sama, a czasami u kosmetyczki :-)
Podziel się: