reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/Odradzam

reklama
chcem filtr do wody taki dzbankowy...polecicie cóś?/słyszłam o bricie i to wszystko, sa jakies jeszcze i na co mam zwracac uwage przy zakupie??

chcem filtr do wody taki dzbankowy...polecicie cóś?/słyszłam o bricie i to wszystko, sa jakies jeszcze i na co mam zwracac uwage przy zakupie??
ja kupilam anna dzbanek bo ma jako jedyny pozytywna opienie intytutu matki i dziecka a filtry sa uniwersalne tzn te co mamy pasuje i do brity i do innych wiec to wszystko pewnie to samo. Dzbanek byl w biedronce z 3 filtrami za 39 zl jak na razie powiem Wam ze woda jest dobra w smaku nie narzekam :-D

ja kupilam anna dzbanek bo ma jako jedyny pozytywna opienie intytutu matki i dziecka a filtry sa uniwersalne tzn te co mamy pasuje i do brity i do innych wiec to wszystko pewnie to samo. Dzbanek byl w biedronce z 3 filtrami za 39 zl jak na razie powiem Wam ze woda jest dobra w smaku nie narzekam :-D
a tej wody już nie trzeba gotować??

Ja mam filtr dzbankowy brita. kosztowal w zeszlym roku 45zl w auchan. uzywam wkladow oryginalnych, Anna albo tescowych (nie ma roznicy w smaku). Ja wode pije z filtra nieprzegotowywana, dla pszczoly do picia przegotowuje.

Ale na jakiej zasadzie dzialaja te filtry dzbankowe? :baffled: Ciemna masa ze mnie, hehe.

Dziewczyny, bylam wczoraj w Tesco i myslalam nad zakupem tych tescowych pieluch, ale nie wiedzialam jaki rozmiar, bo wiem, ze cos pisalyscie, ze kupujecie inny niz np. pampersy.
Skoro Sara nosi 5 z Pampersow to jaki z Tesco mialabym kupic??

Ja mam filtr dzbankowy brita. kosztowal w zeszlym roku 45zl w auchan. uzywam wkladow oryginalnych, Anna albo tescowych (nie ma roznicy w smaku). Ja wode pije z filtra nieprzegotowywana, dla pszczoly do picia przegotowuje.
ja daje do picia na razie mineralna bo mamy filtry i dzbanek dopiero 2 dzien ale do kaszy daje normalnie z dzbanka przy czym trzymam go w lodowce wiec do picia sie nie nadaje bo woda jest zimna. Pisze na opakowaniu zeby dzbanek trzymac w lodowce zreszta podobno i zwykla wode minerlana jak sie otworzy to trzeba tez w zimnym trzymac :baffled:. wogole to ostatnio mowili w tv ze niby nie wolno dziecka na samej mineralnej chowac bo ma za duzo skladnikow mineralnych potem w organizmie.

Sandra ja tez uzywam pampki 5 a tesco 4+ a filrty powoduje ze z wody z kranu jak sie leje nie przedostaja sie metale ciezkie i inne syfy czyli woda jest zdrowsza niz kranowa.

a filrty powoduje ze z wody z kranu jak sie leje nie przedostaja sie metale ciezkie i inne syfy czyli woda jest zdrowsza niz kranowa.
To wiem, wiem :-) Chodzi mi tylko jak wyglada taki filtr dzbankowy? To jest jakis specjalny dzbanek, w kotrym jest miejsce na zamontowanie takiego filtra? :baffled:

reklama
Do góry