reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Polecam/Odradzam

reklama
Leyna a ten linomag wydajny jest, ile się tego leje na jedną kąpiel:confused: Ja do tej pory używałam Szmponu+płynu do kapieli Nivea, ale kurcze jakoś idzie mi w zastraszającym tempie, a kosztuje jednak 15 zł:-(

Leyna a ten linomag wydajny jest, ile się tego leje na jedną kąpiel:confused: Ja do tej pory używałam Szmponu+płynu do kapieli Nivea, ale kurcze jakoś idzie mi w zastraszającym tempie, a kosztuje jednak 15 zł:-(

renee ja też używam linomagu- bardzo jestem z niego zadowolona:tak::tak::tak:
jedna buteleczka starcza nam na ok 1.5 - 2 tygodnie... a leje tak na wyczucie

nie polecam chusteczek do pupci Huggies z aloesem i witamina E. chciałam zmienić Piotrusiowi Bambino na coś innego i się skusiłam na Huggiesy (bo skoro pieluszki są super to myślałam, że i chusteczki też), ale one zostawiają na pupci jakieś takie białe kłaczki :baffled:
wracam do Bambino

Az dziwne, ja mialam husteczki huggies i byly rewelacyjne... Cos sie w nich spsiulo?? Chociaz patrzac na "ulepszone" pampersy to wcale bym sie nie zdziwila...

Polecam kubek niekapek z Aventa - rewelacja, Jagoda nie tylko z dnia na dzien nauczyla sie z niego pic, ale w tej chwili, po tygodniu mniej-wiecej sama bierze go w raczki i pije sobie!!

nie polecam chusteczek do pupci Huggies z aloesem i witamina E. chciałam zmienić Piotrusiowi Bambino na coś innego i się skusiłam na Huggiesy (bo skoro pieluszki są super to myślałam, że i chusteczki też), ale one zostawiają na pupci jakieś takie białe kłaczki :baffled:
wracam do Bambino

Ja mialam raz chusteczki z Huggiesa i bylam niezadowolona. Teraz caly czas uzywam Bambino i chyba sa najlepsze ze wszystkich jakich kiedykowlwiek uzywalam.

W ogole malo kosmetykow uzywam w tej chwili:
-do pupy Alantan
-do buzi Dermosan
-do ciala Balneum Intensiv
-kapiel w Johnsonie z lawenda, bo nie szczypie w oczy :-)

polecam maść Diprobase. używam jej na suche atopowe policzki Piotrusia od poniedziałku i widzę bardzo dużą poprawę. jeszcze kilka dni i ta tarka na policzkach całkiem pójdzie w niepamięć :tak:
skłąd Diprobase maści to ciekła parafina i wazelina. żadnych sterydów, żadnych perfumów.

reklama
My na suchą skórę Alicji używamy Balneum i też jestem bardzo z niego zadowolona:tak:

Karoo u mnie jak na razie mała z kubka niekapka pić nie chce:no: :baffled: :dry: chociaż właśnie Avent mamy-moim zdaniem wszystkie rzeczy Aventu są the best!!:tak: :-) (chociaż nie najtańsze:baffled: :dry: );-)

Do góry