reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

polecam/odradzam

reklama
My uzywamy juz od dawna chusteczek firmy Rossmann(z balsamem) sa tanie jak barszcz, maja intensywny zapach ,ktory lubie, i sa bardzo mocno nasaczone.Niestety trzeba do nich kupic pudelko bo takowego nie ma w zestawie. Ogolnie jestem jednak z nich bardzo zadowolona:tak:

WIKI,te chusteczki są super,tylko że przeznaczone są do wycierania buzi i rączek,-generalnie,mogą być też do pupci,tylko że jak dla mnie są za małe:eek: więc używamy ich jak napisałam wyżej a do pupy Pampersa-te zielone nam bardzo pasują no i Bambino są extra. Te Toddies pieknie pachną ale już np Nivea do pupy zapach mają jak dla mnie drażniący:baffled:

no własnie Oleńko doczytałam:tak::tak:,ale można równeiz je używać do pupy..przeznaczone są dla starszych dzieci bo można je wrzucać do ubikacji.;-)..są troszke małe ale ja przy nich zostanę no i pięknie pachną..a masz rację,że normalne nivea baby śmierdzą fujjj:szok:

A ja sie zwracam do Was z wielka prosba! Szykuja sie chrzciny Maryski i wszyscy dzwonia do mnie z pytaniem, co jej kupic w prezencie. Wiem juz, ze poprosimy o wozek-parasolke, ale... na tym konczy sie moja wena tworcza. Macie moze jakies fajne zabawki, ktore moglybyscie polecic?! Chyba musze zrobic po prostu liste prezentow, ale chcialabym umiescic na niej sprawdzone i fajne rzeczy, a nie cos, co potem bedzie lezalo w kacie i sie kurzylo:-p.

Kryska,u nas baaaaardzo sprawdza się namiocik,huśtawka,ten mały konik bujany i myślę,że chodzik-jeździk to też super sprawa...

Ja polecam farmę ze zwierzątkami dającymi odgłosy i traktorkiem Little People,inne zabawki dla Olisia moga nie istnieć,wyjmuje non stop zwierzątka i tańczy przy muzyczce:-)
poza tym może warto kupić rzeczywiście huśtawkę,może taką ogrodową? I rowerek albo jeździk,my mamy Chicco i jest fajny:-) Oliś od moich rodziców na DD dostanie książeczkę rymowankę Fishera Price,myślę że też fajna rzecz...A coś na pamiątkę? Np zestaw do zrobienia odlewu rączki? Albo srebrny obrazek swięty z grawerowaniem z tyłu?

reklama
Do góry