reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

polecam/odradzam

Wpisuje odrazu bo zapomne.

POLECAM
Mala malo pila mleka, zastanawialam sie w czym problem. Uzywam od urodzenia butelek NUKa i tych samych smoczkow od ktorych zaczela, z literka "M" do mleka....Nigdy nie pomyslalam ze z tych smoczkow za wolno leci. Przypadkowo bedac u znajomej napila sie z butelki i smoka Aventu (nr4)...wypila wszystko!!! Od wczoraj zmienilam smoczki i butelki i dziecko pije po 220 rano i wieczorem...

POLECAM
A druga sprawa - zawsze zastanawialam sie nad husta dla malej i nigdy nie kupilam. Mielismy natomiast nosidelko Babybjoern, ktore juz jest za male, sprawdzilo sie przez 4 miesiace zupelnie niezle ale tylko 4. Kupilam 2 tyg temu miekkie nosidelko do 20 kg. Malucha mozna nosic na plecach, na boku i na brzuchu. Jest tez specjalna wkladka dla noworodka do dokupienia. Super sprawa jak ide do miasta i nie chce zabierac wozka. Caly ciezar dziecka przenosi sie z plecow na biodra...powaznie nie czuje ze cos niose! Polecam...zwlaszcza dla mamus planujacych nastepnego dzidziusia i zastanawiajacych sie nad opcja nosidelko czy husta - to jest kombinacja obu : DOLCINO Baby - und Geschenkartikel, Bobux, Made wit Love Bodies, Gnomy's, Ergo Baby Carrier, Hoppediz Traget

reklama
Co do postu Jagusi to ja takze polecam butelki Avent.Uzywam ich początku.My mamy taki uniwersalny 3 w 1.Leci powolutku a i coś gęstego też przeleci:-)

Ja też jestem zadeowolona z butelek avent (smoczek 3 i 4), mam pytanie - jakiego smoczka używacie do butelek avent do kaszki czy są jakieś specjalne?

Super sprawa to nosidło,Oliś tak kocha być noszony na rękach a mój kręgosłup juz odmawia posluszeństwa i wieczorem ledwo zyję! A gdzie można kupić taki nosidło w Polsce?

Super sprawa to nosidło,Oliś tak kocha być noszony na rękach a mój kręgosłup juz odmawia posluszeństwa i wieczorem ledwo zyję! A gdzie można kupić taki nosidło w Polsce?

Oj Olu, nie mam pojecia. Jedyne co znalazlam to tutaj:
eBay.pl – Nosidełka, Wózki i foteliki i Dla Dzieci na aukcjach eBay.pl. Kup Nosidełka na eBay.pl.

i krotki film pokazowy:

YouTube - Ergo Baby Carrier by The Ergo Lady

Jakby ci sie podobalo, to moge kupic u nas i wyslac, ale wydaje mi sie ze w Niemczech kupilabys taniej.

reklama
Jagusiu nosidełko super! Przy nastepnym maluszku cos takiego sobie sprawimy.

Butelek Avent uzywamy od poczatku. Do kaszki mamy taki smoczek z trzema kreseczkami - w zaleznosci od gestosci ustawia sie go w odpowiedni sposob. Juz jeden Kaja przegryzla ale jestem z butelek bardzo zadowolona ;)

Do góry