reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

polecam/odradzam

Ja też stosuje Ziaje jest super, Adrian szybko się opala już jest brązowy od słonka a rączki to ma tak brązowe że wydają się brudne niedawno jak założyłam mu krótki rękawek to jakiś babsztyl w restauracji zwrócił mi uwagę że trzeba dzieciom myć ręce :wściekła/y: byłam w szoku a zarazem bardzo zła

reklama
Co za tupet mają ludzie:szok::wściekła/y: trzeba jej było odpalić,że zamiast się wtrącać w nie swoje sprawy to mogłaby mordę wrzątkiem przepłukać bo ma niewyparzoną;-)

Tasha Adrianek ma sliczna karnacje i na pewno nie jest brudny, my to wiemy!!!
Alez wredna baba, oj szkoda ze jej nic nie odpalilas!!!

Olu, b. fajna stronka! Slyszalam juz o czesci porad i to super wazne, zeby sie do tego stosowac, zeby dzieciaki mialy potem ladne i zdrowe stopy oraz proste kregoslupy. Ja niestety mam platfusa i to wlasnie dlatego, ze kiedys nie bylo tej wiedzy i takich usztywnianych butkow...

Faktycznie ciekawa stronka.Ja tez slyszlam kiedys o tych wytycznych przy doborze bucikow dla dziecka.Az sie boje ,ze mu kupie jakies nieodpowiednie.Wyglada na to ,ze to bardzo powazny zakup.A czy ktoras z was kupila juz moze buciki albo sandalki dla maluszka?jak tak to dzielcie sie spostrzezeniami:tak:

reklama
Olu super stronka....:-)
J apolecam chusteczki nivea baby,sa poprostu rewelacyjne przynajmniej dla Nas..ładnie pachną i nie wysychają tak szybciutko..a przy okazji mają rewelacyjne pudełko..bomba jak dla mnie:tak::tak:

Do góry