reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

Nef zajebiste ciuszki :-)

ja ostatnio nabyłam takie , jeszcze nie dotarły ale myślę że bedę zadowolona

Zobacz załącznik 534980 2.jpg

reklama
Smile_ dokladnie ten z żabką unisex :-) i taki słodki :-) hi hi ale do marketu nie wiem kiedy dojade, dziś ledwie dojechałam 3 przystanki do Astry hi hi

nef różowy dresik jest juz nasz :-) potwierdzam, mega słodki i śliczny :tak:
klaudia na bank bedziesz zadowolona, ja mam z tej serii komplecik, tylko różowy Product Detail | H&M PL. Jest z bardzo fajnego materiału ( jak ja to mówie "gumowego"), który fajnie sie rozciąga :-)
smile te na lato tez są fajne, ale nie wiem czy teraz beda w sprzedaży, bo widziałam je na początku zimy w h&mie, no i to były ostatki z lata ;-) a ty teraz je widziałaś?

Ostatnia edycja:
Izunia - ja kupiłam z tej serii dwa komplety.. zielone z żabką i takie w paski z napisem. Wisiały obok nich takie na lato, ale w rozmiarach bodajże 56 i 62. Było ich dosyć dużo i w 2 czy 3 kolorach. Nie kupiłam, bo uznałam, że będzie jeszcze za zimno na taki rozmiar. Jakby było 68 to bym pewnie kupiła.

Fel - a Ty o Astrze przy Horbaszewskiego mówisz? Bo stamtąd to już tylko kawałek do Magnolii :p. Do Astry się chyba przejadę, bo tam fajny sklep z dzidziusiowymi rzeczami jest :)

Dziewczyny ja nie polecam takich poscieli Piękna POŚCIEL DLA DZIECI 120x90 do łożeczka 100%B (3003794299) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. duzo jest takich modeli na allegro my mamy 2 komplety gatunek materialu do dupy kompletne dno...lepiej kupic 2 komplety za 200-300zł niz takie gó***prane bylo w 40 stopniach jak procudent pisze ale sie marszczy materiał sie rwie ,suwak sie urwał wstazki od ochraniacza tez,zrobil sie wyblakly po roku czasu:no:nie polecam....Ja ostatnio kupilam posciel w sklepie juz zapomnialam jakiej firmy w ochraniaczy sa 3 gabki gdzie mozna zdjac przy praniu fajna rzecz bo pozniej ochraniacz jest usztywniony i ladnie to wyglada...

tak to jest to samo:((( chcialam Alanowi taki kupic zeby mi sie nie obijał o szczebelki w czasie snu bo strasznie sie kreci ale jak sobie pomyslalam o tych ochraniaczach co mialam wczesniej-zrezygnowalam ...po 2-3 praniach odstaje od łóżeczka i blakną kolory taki wymiety jest nawet jak sie go uprasuje:baffled:

znalazłam cos takiego na stronie ikei bys musiala zobaczyc na żywo jak to wyglada ,różnie z ta Ikea jedne rzeczy sa fajne a nie które sa do niczego ...http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18690/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry