reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

anka a ja zawsze zimą korzystam ze śpiworków. Te które wklejałam, mają otwory na szelki - jak te otworki nie podpasują do spacerówki, można u krawca zrobić w innym miejscu.
Mam też szyty na wymiar śpiwór do spacerówki. Jest wyższy od tych uniwersalnych i pasuje idealnie do wózka. Ma dwie wymienne kołderki, wiosenną polarkową i zimową z grubą ociepliną i nieprzemakalnym wierzchem.
Kiedyś już wklejałam fotki:
P1110537.jpg
P1110539.jpg
teraz mam w planie wysłać go babce do przeróbki - kwiatka zamienić na autko:-D

Nie wyobrażam sobie wozić dziecko zimą bez śpiworka, pupa marznie, wiatr hula;-)

wiosna
anila

udane zakupy, super:tak:

felidae ładny ten komplecik i wcale nie jest taki typowy na chrzest, więc spokojnie można na codzień:tak:

Załączniki

• P1110537.jpg
    P1110537.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 53
  • P1110539.jpg
    P1110539.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
hmm ja śpiworek i do gondoli upychałam, tylko Michał wtedy nie był ubierany w kurtki czy kombinezony. Z michałem w gondoli spędziliśmy 8 m-cy. jak będzie z Olkiem zobaczymy bo on większy. aale też mam śpiworek taki baaardzo gruby. do spacerówki i gondoli można go użyć.

anka - fajne puzzle. Mama będzie pomykała na dużym koniu, a Ksawcio na małym :-) Cena rewelacyjna, i co najważniejsze, że są to puzzle bezpieczne dla dziecka.
Nef - śliczny masz śpiworek!
Śpiworki....ach przeczytałam na forum, już miałam kupować, chwalę się mężowi, a ten mnie przystopował, bo już mamy. Jak kupowałam wózek to brałam od razu do wszystkie dodatki. Mam sklerozę. A w pierwszej chwili go ochrzaniłam że coś chyba mu się pomyliło :-D:-D:-D
Już ostatecznie kupiłam krzesełko do karmienia. Pisałam wcześniej o FP, a jednak kupiłam chicco polly. Temat krzesełek mam za sobą. teraz będę myślała o blenderze.

Wiosna - dokłądnie tak, będziemy oboje pomykać. :) już rozmawiałam też z dziewczynami ze stajni, że chcę na chwilę posadzić Młodego na jednym koniku polskim (wielkość dużego kuca) i zrobić kilka fajnych fotek, Szwagier się zobligował. I będzie mega fajna pamiątka. Na motorze też już Ksawery "siedział". :-D

ja jetsem na etapie szukania na tablicy śpiworków i kombinezonów... Krzesełko do karmienia też już mam. Stoi złożone nawet, ale nie chcę go składać, bo nie mam instrukcji, a męczyłam się 1,5 godziny ze składaniem. :-D

My mamy taki blender BLENDER MIKSER ZELMER 491.20 ŁYŻKA 700W KURIER 24H (3434903067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. to był doskonaly prezent dla mojej mamy. teraz ja korzystam. :-D

anka - u mnie na bank kocyk na zimę nie przejdzie, bo Szymuś przebiera tak nogami że nawet 15 sekund się nie utrzyma:-D teraz jak chcę go zasłonić tetrówką od słońca to rogi przyczepiam do takich rzepów, które gondolka ma na szczęście po bokach, a i tak daje radę oderwać:-D

reklama
Pscółka - znałam dziecko, któremu rodzice przywiązywali kocyk do szczebelków łóżeczka, bo tak się rozkopywał, a i tak jak w nocy zaglądali, to leżał na kocyku :):-D

Kupiłam kombinezonik zimowy za 10zł plus 14zł przesyłka. :) interes życia, hehe, ale rozmiar 76... Mam nadzieję, że na całą zimę wystarczy...

Teraz szukam polarkowego "misia" na jesień, bo strasznie mi się podobają te misiaki z uszkami, bodajże w H&M widziałam...

Mam też upatrzony śpiworek, ale czekam na odpowiedź z tablicy. ;)

Do góry