reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecamy-Odradzamy zakupy dla Kwietniaczków i ich mam:)

U nas bylo to samo szczerze powiem ze nie naleze do osób które uwielbiaja prasowac:) prasuje tylko i wylacznie jak gdzies mamy wyjsc lub mocno T-shirt i spodnie sa wygniecione,ale zazwyczaj dobrze wywieszam mokre na sznurkach i jest ok:pPP A Alankowi prasowałam do 3 miesiaca:) i tyle pozniej mi sie nie chcialo tym bardziej zaczely sie zupki itd ślinienie i przebieranka 3x dziennie:-D

reklama
a ja prasuję nadal Gosi bluzki i spodenki, bo nie lubię jak łazi taka wygnieciona. Tylko bieliznę odpuściłam.

Te bluzki bawełniane na początku po praniu wyglądają dosyć dobrze, ale po kilkunastu praniach robią sie bardzo wymięte.

a ja prasuję. Niezbyt to lubię robić...ale jakoś tak wolę jak ciuszki są wyprasowane ;-)

Czy któraś używała chusty i może jakąś polecić?
tak sobie myślę że lepiej by mi było z chustą do przedszkola chodzić niż pchać wózek!

Klaudia ja chustowałam Filipa a teraz też zamierzam kupić chustę by malucha przynajmniej rano nosić go w chuście gdy będę Filipa odprowadzać do przedszkola takie mam plany a jak wyjdzie zobaczymy ale na pewno kupię chustę

Ja miałam chustę elastyczną ale Filip był urodzony w okresie jesienno- zimowym. Teraz się zastanawiam nad kupnem tkanej bo ona jest chłodniejsza i lepiej nadaję się na lato. A najlepsza jest lniana ale jest droga.

Ja mam tkana chuste firmy Nati Baby. Kosztowala jakies 160zl. Poelcam bardzo. Na poczatku trzeba sie nauczyc i troche ciezko to idzie.. ale jak czlowiek juz nabierze wprawy to w 5 sekund dziecko zachustuje.
Teraz na pewno bede z niej korzystac. Na pewno bedzie wygodniej z jednym maluchem w chuscie, a drugim przy rece..

reklama
Ja mam tkaną z LennyLamb i też polecam ;-)
na lato polecają takie z babmusem podobno mniej się w nich pocimy
moją zamierzam używać szczególnie jak będę na zakupy szła bo w pobliskim sklepie nie można wjeżdżać wózkami więc tylko tak wyobrażam sobie robienie zakupów z 2-ką dzieciaków...

Do góry