Søde85
Fanka BB :)
No ale Ty juz zdążyłaś wyprodukować dwa dzieciaczkiStara??? Toz ty w kwiecie wieku. J mam juz prawie 39 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale Ty juz zdążyłaś wyprodukować dwa dzieciaczkiStara??? Toz ty w kwiecie wieku. J mam juz prawie 39 lat
Ja późna ,około 21 tyg takie że wiedziałam że to Ona ,a nie np gazy ha ha ,wcześniej to takie przelewanie się w brzuchu
Tak, wyprodukowalam dwojke, ale obydwoje urodzeni w 2018roku, czyli mialam 38lat. Gdybym nie poronila, to bylabym mama juz w wieku 33lat. Niestety...No ale Ty juz zdążyłaś wyprodukować dwa dzieciaczkija mam takie odczucia bo większość z mojego bliższego otoczenia ma juz po kilka pociech, np moja bliźniaczka ma juz trójkę dzieci. Ale jak np czekam u ginekologa tutaj, to większość kobiet jest w moim lub starszym ode mnie wieku, wiec teraz to sie często spotyka. Rozumiem jednak, że jeszcze masz ręce pełne roboty z ta dwójeczką. Córeczka jest wcześniakiem? Ma więcej problemów zdrowotnych? Sama byłam druga z bliźniaczek i wcześniak, i jak byłam mała to non stop chorowałam.
Tak, wyprodukowalam dwojke, ale obydwoje urodzeni w 2018roku, czyli mialam 38lat. Gdybym nie poronila, to bylabym mama juz w wieku 33lat. Niestety...
Helenka jest skrajnym wczesniakiem. Urodzila sie w 26tc. Teraz od kwietnia ciagle choruje. Jest ciezko z 2 malych dzieci, bo obydwoje po przejsciach. Z rehabilitacja i innymi specjalistami.
Jestes mloda slonko, nie daj sobie wmowic inaczej. Kobieta z 40 jest w kwiecie wieku. Do starosci jeszcze daleko. Ale to prawda, zdecydowanie mniej sil fizycznych do takiego szalenstwa ma czlowiek wraz z wiekiem
Jak najbardziej rozumiem brak czasu, najgorzej jak właśnie brakuje bo na odpoczynek...Miło mi, że tak ciepło o mnie myślisz [emoji3531]
Krwawilam do 14tc. Polipa z czasem wysychał i się wyruszał. Trwało to trochę dłużej niż 14tc, ale potem już mnie nie straszył.
W ciąży wszystko jest mocniej ukrwione i rozpulchniona, dlatego zdarza się, że można nawet po USG dopochwowym krwawić, badaniu ginekologicznym itp. Nie trzeba mieć do tego polipa. A już kochanie się tym bardziej może spowodować otarcia i plamienia.
Przepraszam, że tak późno odpisuje, ale ostatnio jestem zagoniona i zmęczona