Madzia Lena12345678
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może któraś ma swoje USG do porównania . No ja oszaleje do tej wizytyPolipa nieraz lekarze nie zauważa a dziewczyny na forum mają to zrobić? Wątpiępoczekaj na lekarza
U mnie został zauważony dopiero podczas USG 3D...Może któraś ma swoje USG do porównania . No ja oszaleje do tej wizyty
TakU mnie został zauważony dopiero podczas USG 3D...
Ale dlaczego się tak stresujesz? Wiadomo, to nic przyjemnego, ale można go łatwo usunąć. Starasz się o dziecko?
Może mieć komórki nowotworowe tym bardziej duży a ten ma 1,5 cm . Więc tak jednak jest to zagrażająceAle skąd te nerwy? Nawet jeżeli to polip to nie jest to nic zagrażające życiu.
Właściwie o każdej zmianie można potencjalnie powiedzieć, że stanowi zagrożenie, a każde profilaktyczne badanie może potencjalnie oznaczać wykrycie choroby...Może mieć komórki nowotworowe tym bardziej duży a ten ma 1,5 cm . Więc tak jednak jest to zagrażające
A badasz się regularnie? Nikt nie widział wcześniej polipa o tym rozmiarze?