witam! Moim zdaniem piszecie totalne bzdury na temat religii....ja tez mam chlopaka muzulmanina i dziecko z nim, ale religii nie zmienilam. pomimo ze on nalega.Nawet jesli chodzi o slub mam dylemat,,, Zacznijmy od tego ze Islam jest najbardziej zaklamana religia na swiecie.... i tam dominuja obyczaje a nie religia co jest sprzeczne! Ponizacie sie...Islam glosi nierownosc kobiety i mezczyzny...to co maz powie to swiete...czyli brak rownouprawnienia! dalej....maz ma prawo miec 4 zony..godzicie sie na to??? byc jedna z jego prostytutek bo inaczej tego nazwac sie nie da...czlowiek moze kochac 1 osobe a nie 4...odpowiedzcie mi czy jestes w stanie zyc z nim i jego 3 zonami?? bo jesli przyjelyscie Islam to znaczy ze uwazacie ten aspekt za prwidlowy i tolerujecie to!? To wszystko jest chore ...dla was to jest widocznie zabawa,.,.a nie myslalyscie o tym ze po rozwodzie dzieci zostaja przy mezu?> chyba nie macie nic przeciwko bo tak jest napisane w Koranie! i to co mowicie o katolikach to bzdury totalne...pierwszy raz slysze ze Jezus jest uznawany za BOga.. nie znacie swojej religii... a zmieniacie ja na inna wlasnie to jest grzech.Zastanowcie sie same..jakie to jest glupie i niemozliwe zeby Bog chcial zeby kobiety zakrywaly cale cialo to byly inne czasy kiedy zostal napisany Koran i kobiety nakladaly hidjab zeby chronic sie przed piaskeim pustyni a to weszlo w obyczaje.W naszej religii rowniez zakazane jest wystawianie ciala na pokaz,,,ale nie do przesady!!i jeszcze jeden glupi aspekt- kobieta nie moze pracowac gdzie sa mezczyzni nie mioze jesc przy jednym stole z nimi...to jest chore.jesli ma inna plec to nie znaczy ze ma byc odizolowana,to jest totalne zacofanie u nas tak bylo przeciez za czasow naszych pradziadow. Zal mi was...ulegacie facetom ale nie wiecie jakie sa tego pozniejsze skutki..nie zawsze w zwiazku bedzie sie ukladalo a wtedy zostaniecie bez niczego! dAj Boze bedzie wszystko ok! tego wam zycze! zebyscie pozniej nie zalowaly.zycie jest tylko jedno i trzeba z niego korzystac a nie kryc sie przed innymi ludzmi w jakis szmatach na glowie bo ci ludzie maja was w dupie i nawet nie zwracaja uwagi na wasze wlosy ...korzystac z zycia nie znaczy spasc na dno ale wszystko z umiarem..wy mozecie juz zapomniec o plazy o imprezach pracyitd..nie kazdy to lubi ale u nas ma wybor a w Islamie nie masz wyboru z gory jest to narzucone i masz gowno do powiedzenia!~i nie mowcie ze jest inavczej jestem "obok"tej religii wiele lat i wiem ze to jest zle.faceci 90% zdradzaja zony imprezuja a kobieta do slubu ma byc dziewica.to jest paranoja i niesprawiedliwe. Zapewne moja odpowiedz was zdenerwowala uwazacie ze nie mam racji ? ale tak jest przeciez jesli znacie Koran wiecie o tym! 4 zony itd...zona jako sluzaca meza...masakra)ja np jest tancerka -taniec brzucha i jest to dla mnie pasja hobby a muzulmanie uwazaja ze robie to by pokazac cialo innym facetom, to dlatego ze im tylko jedno w glowie. nie rozumieja sztuki tanca itd ...zacofani ludzie,.nie zamierzam dla faceta rezygnowac ze wszystkich przyjemnosci w swoim zyciu i zainteresowan. czlowiek musi byc soba a nie zmieniac wszystko dla drugiej osoby tym, bardziej ze mezczyzni sa niewierni kto wie co bedzie w przyszlosci, moze odejsc moze zdradzic a kobieta w takiej sytaucjai zostanie bez niczego bez swoich upodoban zainteresowan znajomych pracy dzieci idt! badzcie ostrozne!pozdrawiam!