Salam Wszystkim!!!!!
Agato 93, ja mieszkam we wschodnim Londynie

Jesli cos ciebie meczy albo masz mase pytan(jak ja na poczatku) chetnie odpowiem.
Zaczelam czytac tego bloga od 1 strony...ale jak zobaczylam ze jest ich uuuhhh az prawie 60 to przeskoczylam na sam koniec....Witam wszystkie siostry!
Dzieki mojemu juz teraz mezowi,poznalam Islam, jestem naprawde mega mega szczesliwa i wdzieczna mu za to!!! Islam mnie bardzo wyciszyl, naprawde uwierzylam w istnienie Boga, wczesniej bylo mi to bardzo obojetne...Patrzac na mojego meza nie moglam uwierzyc, ze tak bardzo mozna w cos wierzyc, ale tak prawdziwie....Zaczelo mnie to nurtowac i tak zaczelam swoje zainteresowanie i poznawanie Islamu.
Chcialam napisac tez cos o mojej rodzinie. Bardzo sie obawiali....ze mnie wywiezie, ze poslubi moze jeszcze pare innych kobiet...bla bla bla...itp. Niestety w Polsce, slyszymy tylko te najgorsze przypadki. Ja natomiast mieszkajac tu w Londynie, przekonalam sie ze sa to bardzo ,rodzinni, ciepli i kochani ludzie. Znam pare zwiazkow i wszystkie udane

))) Moi rodzice, bardzooooo pokochali Zubera

a mnie jego rodzina, wiec ludzie nie oceniajmy wszystkich jedankowooooo!!! Prosze!! AHha moi rodzice, maja otwarty umysl i tez powoli zaczynaja mnie sluchac i zaczeli zadawac pytania

co mnie bardzo cieszy..... i mam nadzieje InsAllah ze moze jakos mi sie uda...aby pewnego dnia dolaczyli do nas.
Aby nauczyc sie wszystkiego,potrzeba troche czasu i mobilizacji....ja znam podstawy... i wlasnie ucze sie alfabetu aby InshAllah w przyszlosci moc czytac Quran po Arabsku...mam prawie 30 lat i czasem mi sie wydaje ze wszystiego nie ogarne, ale wtedy dostaje tyle energiiii. Taki jest wlasnie ISLAM, nie tracisz wiary!!! idziesz do przodu!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!!