Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie dziewczyny!!!
Mam na imie Marta pochodze z Northampton Islamem zaczelam sie interesowac od ponad roku.i teraz zdecydowalam sie przejsc na islam. Nie moge uwierzyc ze jest nas muzlumanek az tyle!!!!
Al Salam siostry
Mam na imie Sandra Aishah mieszkam w Birmingham, jestem nowa na forum i chcialabym poznac siostry z mojej okicy I utrzymywac contact zawsze bedzie razniej.
Pozdrawiam
Hej surry
Rozumiem ze jeszcze nie przeszlas na Islam?
ja juz jestem muzulmanka od 2 lat ale tak naprawde niedawno dopiero dojrzalam do wszystkiego!
A jak u ciebie?
czesc Aishah 209!!!!!
Nie jeszcze nie przeszlam probuje to wszystko ogarnac ale poscilam na Ramadan i staram sie modlic 5 razy dziennie w najblizszych dniach postarm sie spotakc z imamem zeby to zorganizowac co sklonilo Ciebie do przejscia na islam?
Tak naprawde zawsze interesowala mnie ta religia,tylko ze w polsce nigdy nie slyszalam nic milego na ten temat.
Po przeprowadzeniu sie do Anglii poznalam wielu muzulmanow tech prawdziwych I tych co sie tak tylko nazywaja.
Ale najwieksza dawke informacji na tempt Islamu dal mi moj obecny malzonek muzulmanin I ksiazki.
A ty jak poznalas Islam?
Ze mna bylo podobnie .....w Polsce moja wiedza o islamie byla nie zbyt duza. Nastepnie przeprowadzilam sie do Angli i stopniowo zaczelam poznawac ta religie......gdy przeczytalam Koran poczulam sie bardzo natchniona i odczulam wewnetrzny spokoj......rozumiem ze jest jeszcze wiele przede mna i duzo musze sie nauczyc oraz przezwyciezyc wiele rzeczy ale naprwde chce to zrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witam
mam na imię Maria miło wiedzieć iż jest tyle "Polskich" Muzułmanek oraz osób które się nim interesują
Jestem Muzułmanka już teraz mężatką Czy są tu Panie ze śląska?? nie mieszkam w Polsce ale myślimy o przeprowadzce i szukam "kontaktu" (dziwnie to brzmi)A i jeszcze może to nie najmądrzejsze pytanie ale (mieszkam w małej miejscowości gdzie wszyscy znają się bardziej lub mniej) jak mam się ubrać/ubierać by nie zwrócić jakiejś wielkiej sensacji (nie mówię tutaj o chuście) tu gdzie mieszkam nie mam z tym problemów najmniejszych macie jakieś pomysły??
pozdrawiam serdecznie
as salam aleikum siostry
jestem od miesiaca w Londynie, dopiero co przeszlam na Islam. Wiem, ze to nie temat forum, ale moze jest jakas polska muzulmanka z Londynu? poszukuje kolezanki, znajomej maz pracuje codziennie a milo by bylo spedzic troche czasu z bratnia dusza