reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
kreatorka a ty byłaś nacinana czy popękałaś?
Mnie nacięli w sumie nie dużo ale ja od wczoraj już jestem na zwykłych wkładkach, na podpaski przerzuciłam się 2 dnia bycia w domu.
Czyli w Trzebnicy nacinają
Tak Lena nacinają ale spodziewałam się większego bólu i dyskomfortu, szczególnie że byłam też łyżeczkowana :/ ale nie było źle. Teraz to się zastanawiamy z mężem kiedy możemy bez problemu się kochać
bo mi ochota wróciła chyba ze zdwojoną siłą 
Czyli w Trzebnicy nacinają![]()
Sądzę że jak jest potrzeba żeby ciąć, to nigdzie się nie zastanawiają...
czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
Dziewczyny, mnie nacięli 7cm. gdyby nie to to Jaga nie dałaby rady wyjść. Teraz tylko boli jak szlag
Tylko w sumie nie wiem co dokładnie bo poza nacięciem to jeszcze mam wewnętrznie popękaną pochwę i popękaną i zrotowaną szyjkę macicy
taki to urok dużych dzieciaczków...

Klementinka
Fanka BB :)
dziewczyny a jak dlugo leci ta wydzielina po porodzie?
u mnie minal 2 tydzien i juz prawie nic nie mam
normalne to?
co do szycia to nie czulam go juz pierwszego dnia po porodzie a dostawalam tylko ibuprom na bol
normalne to?
co do szycia to nie czulam go juz pierwszego dnia po porodzie a dostawalam tylko ibuprom na bol
wiem,ze po cesarce moze leciec nawet 3 tyg , szkoda,ze tamponow nie mozna zakladac :/
ja umierałam dzis z bolu rano, tak mnie rwały skurcze macicy
, przy kazdym oddawaniu moczu mnie boli jak cholera,a przy przeczuszczaniu mogłabym gryzc sciany z bólu . :-(
ja umierałam dzis z bolu rano, tak mnie rwały skurcze macicy

dziewczyny a jak dlugo leci ta wydzielina po porodzie?
normalne to?
mi jutro miną 2 tygodnie, i już praktycznie nic nie leci, używam już tylko wkładek

Ja już dwa dni tylko wkładki używałam, a wczoraj to położyłam się spać bez "zabezpieczenia" bo myślałam że już po wszystkim, niestety rano wyleciało ze mnie tyle co w pierwszym tygodniu :-( czyli to jeszcze nie koniec :-( Jednak jak patrze na synka to od razu mi się humor poprawia
jeśli akurat nie wrzeszczy

reklama
liliti
Fanka BB :)
hej dziwczyny;-)
widze ze różnie z tym połogiem, u mnie po cesarce leciało przez 3 tyg,
1 tydz w szpitalu mocno, potem różnie a 3 tyg to juz jak na koniec okresu....zis jestem 5 tyg po porodzie i sucho.......nawet pobaraszkowalismy z mężem w weekend.....oj steskniłam sie za nim, tylko niestety trzeba pamietac o zabezpieczeniu zeby nie jęczec kolejne 9 miesiecy hehe
pozdrowienia
widze ze różnie z tym połogiem, u mnie po cesarce leciało przez 3 tyg,
1 tydz w szpitalu mocno, potem różnie a 3 tyg to juz jak na koniec okresu....zis jestem 5 tyg po porodzie i sucho.......nawet pobaraszkowalismy z mężem w weekend.....oj steskniłam sie za nim, tylko niestety trzeba pamietac o zabezpieczeniu zeby nie jęczec kolejne 9 miesiecy hehe
pozdrowienia