Sunshine_Baby
Fanka BB :)
A ja postanowiłam zapisać się na zumbę albo salsę
Wizytę mam dopiero za 3 tygodnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy można kąpać się w wannie? marzy mi się kąpiel w piance...![]()
Baaa pewnie ze mozeszCzy można kąpać się w wannie? marzy mi się kąpiel w piance...![]()
nawet wskazany taki relaxik
ja pierwsza odprezajaca kompiel po porodzie SN mialam juz w szpitalu!hihi to jakies glupoty, bo mi w szpitalu polozne zrobily kompiel i tez bylam popekana i nic bardziej nie koilo jak cieplutka kapiel :-)Ja słyszałam od połoznych, ze nie powinno sie w wannie bo tam w środku wszystko jest "pootwierane" i mogłoby dojść do zakażenia wewnątrzmacicznego, kąpiel dopiero po wizycie kontrolnej u gina, do tego czasu prysznic![]()

No własnie czytałam troche w necie i można, nie ma przeciwskazań, jedyne co to należy chronić sutki.Koot ja sie trochę boję iść na solarium, bo przez hormony przy karmieniu mogą wyjść jakieś plamy na skórze... a Ty sie nie boisz? na fitnesik to pewnie też pójdęsynka zostawię z męzem a sama pójde poćwiczyć
![]()
No własnie czytałam troche w necie i można, nie ma przeciwskazań, jedyne co to należy chronić sutki.