reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Połóg

ja tez mam tak ze 1 dzień nie ma nic a następny leci krew. ale u mnie to zauważyłam najwięcej w nocy jak leże i karmie małą na leżąco

reklama
ja jestem 3 tyg po porodzie i ciagle krwawie. Martwi mnie ze krew jest jasno czerwona.Wogole czuje sie tam wciaz niekomfortowo.A boje sie zajrzec zeby urazu nie miec a jak moj R zaglada to mowi ze dobrze to wyglada. Poczekam jeszcze i po swietach wybiore sie do lekarza

U mnie też już po wszystkim, równo po skończeniu 5 tygodni :-D
Mam nadzieję, że @ szybko nie przyjdzie. Przy pierwszym dziecku karmłam tylko 1 miesiąc a okres dostałam po 5 miesiącach. :-)

U mnie krwawienie skonczylo sie po 4 tyg. Polog ogolnie przechodzialam raczej bezproblemowo, szybko sie zagoilam i bolalo duzo mniej niz myslalam, ze bedzie:tak: to chyba w nagrode za ciezki porod....;-)

ja się pierqwszy raz goliłam w 2 tyg... bo już było zabliźnione i nie leciała mi krew nawett
tylko trochę ze śluzem ale teraz właśnie martwi mnie inna rzecz..
wiadomo rna rwie a zmianę pogody ale..
nie mam już śluz tylko czasem leci mi sama kresw , tak troszeczkę że wkłaka wystarcza.. tyle że ta krew taka jest ciemniejsza czerwona niiż jasniejsza
i zaczęlam się zadstamnawiać czy wsystko ok...:confused2:

Tak, ja tez tak mialam, wszystko ok :tak:

mi się nasila jak jestem na zakupach i diużo chodzę
albo jak się zdenerwuję..
a tak to nic...
ale kolor też maxcie taki ciemniejszy??

:tak:

reklama
Do góry