reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Połóg

reklama
u mnie okres był okresem: trwał 7 dni, i krwawiłam jak przy normalnym okresie. ale różnie bywa. Możliwe, że to jeszcze macica sie oczyszcza po porodzie

Witam, u mnie chyba dzieje się coś niedobrego :-(
Kacperek dziś skończył 61 dni, wiec juz dawno powinno być po połogu, a ja wciąż krwawię. I to wcale nie lekko. :( Czasem aż widać jak taki gęsty krwawy śluz wypływa i sie ciągnie :( Jeszcze u GIN nie byłam, bo czekałam aż przestanę krwawić, ale ponieważ nie zanosi sie na to, to bede musiała pójść wczesniej, bo boję sie ze coś sie nie tak dzieje.Dodam ze nic mnie nie boli ani nic- tylko to krwawienie.
Czy któraś ma podobnie ? co to moze być i czy to normalne ?

Witam, u mnie chyba dzieje się coś niedobrego :-(
Kacperek dziś skończył 61 dni, wiec juz dawno powinno być po połogu, a ja wciąż krwawię. I to wcale nie lekko. :( Czasem aż widać jak taki gęsty krwawy śluz wypływa i sie ciągnie :( Jeszcze u GIN nie byłam, bo czekałam aż przestanę krwawić, ale ponieważ nie zanosi sie na to, to bede musiała pójść wczesniej, bo boję sie ze coś sie nie tak dzieje.Dodam ze nic mnie nie boli ani nic- tylko to krwawienie.
Czy któraś ma podobnie ? co to moze być i czy to normalne ?
pamietam, ze ktoras wczesniej pisala, ze istnieje cos takiego jak przedluzony polog czy jakos tak, bo tez miala dlugo krwawienie...poszperaj na watku ;-)

A mi się zaczęła rozłazić blizna po cięciu krocza :szok:i krew się z niej sączy. Ale nei boli na szczęście. Pojutrze idę do gina zobaczymy co na to powie

pamietam, ze ktoras wczesniej pisala, ze istnieje cos takiego jak przedluzony polog czy jakos tak, bo tez miala dlugo krwawienie...poszperaj na watku ;-)

to ja. Lekarz mi powiedzał, że połóg może do 10 tygodni ise przdłużyć, ale zanim kazął czekać, sprawdził czy szyjka zamknięta wszystko wygojone, i zrobił usg żeby sprawdzić przede wszystkm czy zabliżniło się miejsce po łożysku.
Gosiaczekkk - nie czekaj, tylko idź do lekarza!!! niech sprawdzi. zalecenie jest kontrola po 6 tygodniach, a nie po zakońćzeniu krwawienia!!

kilolek - o matko! nie wiedziałam, że to możliwe...:szok:

A mi się zaczęła rozłazić blizna po cięciu krocza :szok:i krew się z niej sączy. Ale nei boli na szczęście. Pojutrze idę do gina zobaczymy co na to powie
mam podobnie tzn jak dotknę papierem w to miejsce to mam plamkę krwi na papierze a na podpaskach nie widać , muszę się umówić do lekarza i sprawdzić co się dzieje
gosiaczekkkkkk jak najszybciej idz do lekarza , moją szwagierkę jeszcze raz czyścili jak się z niej tak lało bo się okazało że łożysko nie wyszło całe :-(, mam nadzieje że u ciebie to tylko przedłużony połóg :tak:

a co oznacza zamknieta szyjka? Może inaczej, moja zdecydowanie nie jest zamknięta, co to może oznaczać?
Oj coraz bardziej dopada mnie poczucie, ze coś nie tak...:baffled:

reklama
Do góry