• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Położna

ja sie rozdwajam w połowie grudnia wiec sie jeszcze załapie chyba.Musze zadzwonic i zapytac bo mam nr na IP w Madurowiczu i niech mi powiedza na co sie szykowac.;-)

reklama
ja tydzien temu urodzilam w Koperniku. Opieka dobra , położne przed i po porodzie rewelacyjne szczególnie Inga, Kinga i Dorota, reszta również sympatyczna. na dzieci chuchaja i dmuchaja. odwiedziny góra 2 osoby. minus brak sprzetu gdyby cos było nie tak

Faktycznie szkoda, że tatuś nie może wcześniej wziąć dziecka na ręce. Tam z tymi odwiedzinami chodzi o to,żeby nie było obcych osób na sali jak na przykład kobitki karmią.
nooo masz rację. W Koperniku karmisz i są odwiedziny...
ja tydzien temu urodzilam w Koperniku. Opieka dobra , położne przed i po porodzie rewelacyjne szczególnie Inga, Kinga i Dorota, reszta również sympatyczna. na dzieci chuchaja i dmuchaja. odwiedziny góra 2 osoby. minus brak sprzetu gdyby cos było nie tak
Ja rodziłam 10 tyg temu z Lidką i Ingą. Świetne są! Dorota zresztą też.
Nie pękłam, bez znieczulenia, rodziłam w pozycji kucznej

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry