• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Polskie mamusie w Anglii

Ja dziś przedłużyłam macieżyńskie do16 marca 2013 ale później wracam do pracy z P. na inne zmiany już mamy ustalone, znajoma będzie mi się małym zajmowała w czasie kiedy my bedziemy dojeżdzac/wracać z pracy czyli jakąś godzinke dziennie:) Ja jestem pewna że dam rade wszystko pogodze bo ja silna jestem:)

reklama
Cześć dziewczyny wpadłam na chwile,zobaczyć co u was słychać.Moi chłopcy juz spia a my za chwile oglądniemy jakiś film

kopka a co to za sąsiedzi ze tak świrują po nocach?
happymum jak sie Dennis czuje?

wierka-w dzien nie jest zle chociaz nie ma apetytu, najgorzej jest w nocy bo przez katar i zatkany nos nie moze sie najejsc i kaszel potrafi go budzic co 15 min.

nienawidze tej pory roku przez te wirusy,co chwile maluchy lapia jakies katar,kaszel itp;/ zdrowka dla Deniska
wierka pod nami mieszka para angielska,on ma 2-letnia coreczke z poprzedniego zwiazku. Wydawalo mi sie,ze to porzadna rodzina,a tu prosze,noc w noc awantury,no chyba,ze ta corka jest u niego to wtedy jest spokoj. ja to sie dziwie jej,ze dalej z nim jest ja on ja tlucze,nie moja sprawa,ale sluchac juz nie moge jak ona krzyczy "pusc mnie" "to boli" itd a gdy przyjezdza policja nagle cisza i swiatla pogaszone:no:

jutro idziemy do lekarza bo z malym coraz gorzej:-(
na przaciwko mnie mieszka taka dosyc dziwna rodzina 3 dorosle kobiety , 2 okolo 25 lat, 1okolo 50. 4 chlopakow kolo 20 i 7 dzieci ciagle slychac krzyki nawet u mnie a policja to u nich kilka razy w tygodniu jest.

happymum daj znac co lekarz powiedzial,mam nadzieje,ze nie przepisze paracetamolu lub calpolu;/
Ja nienawidze przeprowadzek,ale tutaj juz duzej sie nie da,jeszcze ja jestem bardziej cierpliwa,ale moj P ma juz takie nerwy,ze nie wytrzymuje.

reklama
O apatyt sie nie martw,nadia przez 2 tyg mi nie jadla,gdy byla chora.Wazne zeby maluch duzo pil. Na katarek polecam inhalacje. ja robilam tak,ze puszczalam goraca wode pod prysznicem i za pare minut do naparowanej lazienki weszlam z Nadia i tak kilka razy dzinnie. Oprocz tego robilismy jej tradycyjna inhalacje,czyli trzymalam Nadii glowke nad miska z woda( do wody dodawalam sol fizjologiczna),a glowke przykrywalam reczniczkiem czy pieluszka. Po paru takich inhalacjach katarej byl znaczbnie slabszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry