• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Polskie mamusie w Anglii

kopka a od kiedy chcesz Nadie posłać do przedszkola?

U mnie ładnie dziś za oknem,a ja dalej w łóżku.Grypa tak mnie rozłożyła,ze cały weekend przeleżałam i za wiele się nie poprawiło.Zebrałam się z rana,zawiozłam Sammiego do szkoły i z powrotem do domu.

Co do Londynu,to mieszkam tu ponad 9 lat i dalej się nie mogę nadziwić jakie to miasto/metropolia jest duże:tak:

reklama
happymum dokładnie,jak trzeba to zawsze można skoczyć do większego miasta,na jakieś większe zakupy itp ale na co dzień tak mieszkać,no nie da się na dłuższą metę.Mnie jeszcze Londyn tak nie przeszkadzał,jak nie miałam dzieci,potem jak się pierwszy pojawił,to co przeprowadzka to dalej aż w końcu wylądowaliśmy całkiem na obrzeżach:-D

chcialabym zeby poszla do przedszkola tak od 2 latek,ona bardzo lubi inne dzieci,wiec mam nadzieje,ze takie 3 godzinki dziennie dobrze jej zrobi:)
mnie w Londynie przerazily te natloki ludzi,wszyscy biagaja,gdzies sie spiesza...Plymouth tez nie jest malym miastem,ale w porownaniu z Londynem to may pikus. Moze gdybym tam mieszkala od urodzenia,albo od kilku lat to na pewno bym sie przyzwyczaila. Ja lubie wlasnie takie miasta jak Plymouth,nie sa male,zawsze cos sie dzieje,ale tez nie ma takiego ogromu:)

Cześć mamuśki:happy:
Jak się macie? Tez tak szaro,buro u Was za oknem?
Ja nadal mam grypę,bez antybiotyku sie nie obeszło.Poczułam sie dziś lepiej,zrobiłam z rana zakupy spożywcze,wróciłam zmęczona i znowu leżę jak dętka.

u mnie dzisiaj wyjatkowo piekna pogoda,az by sie chcialo caly dzien na dworze spedzic,po tych ostatnich deszczach. My sie uczyczymy (tzn Nadia sie uczy) siusiania do nocniczka. dzisiaj rozpoczelysmy nauke i juz pierwse siusiu poszlo:) teraz mala ma drzemke,ja robie obiad,a potem kolejne posiedzenia na nocniczku:)

dziewczyny u mnie ostatnio drszczowo ale Denniskowi już porządnie widać pierwszy ząbek:) Wczoraj bylismy u mojej kolezanki pna ma synka 4 miesiace:) niby Dennis tylko 3 m. starszy a różnica ogromna:) jak te dzieciaczki szybko rosną:)

Cześć mamusie

u nas dzis wieje,ze głowę chce urwac

kopka to Wy juz na etapie nocnikowania?Szybko..aż mi wstyd sie przyznać ze ja Jamiego nie uczę:zawstydzona/y: kilka razy próbowaliśmy i chętnie siada ale w ciuchach:-D
happymum jeden ząbek a tyle radości:-D ja niedawno pękałam z dumy,bo mojemu starszemu z kolei wyleciał pierwszy mleczak:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry