kolorowa_kredka
Fan(ka)
kasia na imie mi sylwia 
kurcze ciekawe czy w mniejszych pipidówkach są też złobki
kasia napisz nam coś więcej o swojej pracy
jak bedziesz miala czas oczywiscie 
ja juz nie wiem co jeszcze chcialam napisac , ostatnio bardzo chodze przymotana i mam dosc tego wszystkiego a najbardziej rozlaki z zmlodym :/ i przez to powoli zaczynam miec jego dosc
ze tak jakos nie potrafimy nic podjac zadnej decyzji ze ona na nie na polske no sam do konca tego nie wie zeby tam jakies mieszkanie wynajal to bysmy z tymciem pojechali i juz fuck fuck fuck
a wlasnie oles gdzie mozna szukac mieszkania do wynajecia ???............mlody tam ma matke ale tak jak by jej nie mial albo i gorzej wolalabym zeby ich tam nie bylo i zebysmy byli sami jak pace a nie taka rodzina to jzu lepiej nie miec z nimi bliskiego kontaktu
buziaczki i pozdrowionka dziewczyny 1!!!
kurcze ciekawe czy w mniejszych pipidówkach są też złobki
kasia napisz nam coś więcej o swojej pracy
ja juz nie wiem co jeszcze chcialam napisac , ostatnio bardzo chodze przymotana i mam dosc tego wszystkiego a najbardziej rozlaki z zmlodym :/ i przez to powoli zaczynam miec jego dosc
a wlasnie oles gdzie mozna szukac mieszkania do wynajecia ???............mlody tam ma matke ale tak jak by jej nie mial albo i gorzej wolalabym zeby ich tam nie bylo i zebysmy byli sami jak pace a nie taka rodzina to jzu lepiej nie miec z nimi bliskiego kontaktu
buziaczki i pozdrowionka dziewczyny 1!!!
ale coz mosze , a raczej chce i mosze , bo .... tutaj W Bolzano jest po prostu inaczej , to jest miasto wlosko - niemieckie , jezeli znasz obydwa jezyki masz po prostu wieksze zarobki , tutaj provincia daje ci duzo bo Bolzano to provincia autonoma . np. na Danielka dostaje od Bolzano oprocz asegno familaire nastepne 80 euro , a co do mojej pracy jako pigula psychiatryczna , mi sie podoba , w polsce pracowalam identyko 7 lat , ja po prostu lubie gadac z wariatami :-) :-) , pracuje tylko od poniedzialku do piatku , wszystkie swieta wolne jest naprawde super , mieszkam tu od lipca 06 i naprawde mi sie podoba , moge powiedziec ... jestem szczesliwa , choc trozku mi brakuje Rzymu , szczegolnie jak slysze jak gadaja romano , najpiekniejszy jezyk , ale coz tu Daniel bedzie mial lepszy start
!!!!!!!!! Ale znajac zycie sytuacja zmusi mnie do podjecia jakiejs pracy, a poza tym trzeba sie wyrwac troche z domu;-)
- czego sie nie robi dla mezusia
- mam nadzieje ze to juz nie potrwa dlugo!!!!!!!!!!!
- jestem bardzo rozdarta i wcale mi sie to nie podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz pojde na stopien wyzszy ale najpierw zrobie sobie jakas malutka przerwe.
. Pytalas czemu mamy zamiar wrocic do Polski- przede wszystkim ze wzgledu na to, ze tu jestesmy calkowicie sami i jesli zostaniemy to na pewno nie bedziemy mogli pozwolic sobie na drugiego bobasa. Jednak jest to ciezka decyzja, bo w Pol mamy mieszkanie i moja rodzinke, ktora nam pomoze, ale nie mamy zapewnionej pracy, a Paolo nie mowi dobrze po polsku. Tu natomiast moj maz ma stala prace, ale slono placimy za wynajem mieszkanka i nie ma nikogo, kto nam pomaga z dzieckiem, ani finansowo, ani moralnie. Nawet nie mam chwili dlla siebie, bo nikt mi z dzieckiem nie zostanie. Naprawde nie wiem co mamy robic- co o tym myslisz? Musimy podjac decyzje, ktora bedzie najlepsza dla Adusi!