reklama

Pomniejszamy się :)

NIUNI4- właśnie mi uświadomiłaś (notmalnie olśniło mnie) że ja na wrzesień mam wesele i podwójne chrzciny!!!! Koniec ze słodyczami!!!! Przerzucam się na arbuzy:tak::tak::tak:

reklama
NIUNI4- właśnie mi uświadomiłaś (notmalnie olśniło mnie) że ja na wrzesień mam wesele i podwójne chrzciny!!!! Koniec ze słodyczami!!!! Przerzucam się na arbuzy:tak::tak::tak:
No wlasnie ja niestety od ostatniego miesiaca ciazy mam wiecznie nieopanowana potrzebe jedzenia slodyczy - na pewno przez to nic zrzucic nie moge. Powoli przerzucam sie na owoce i kisielki - slodkie a zawsze nieco mneij kalorii. Poza tym jak siedze w domu to ciagle jem, a jak juz wyzdrowiejemy i znow bede mogla wychodzic z dziewczynkami to i jedzenie ogranicze i 'wyspaceruje' kalorie :))

Ostatnia edycja:
Ja spaceruję, a mimo to nie chudnę. Początek był super, leciał kilogram za kilogramem, a teraz niestety wracam do wątku "powiększamy się"... A miało być tak pięknie...

spokojnie dziewczyny zaraz zaczniemy spalac ja tez mam ochote na słodycze i jem...ale mówie sobie że karmie piersia i dlatego mam taki apetyt i niunia wszystko wyciągnie i poki co sprawdza sie ;-)

szczęśliwa - bardzo dobre masz podejście! ja wychodzę z tego samego złożenia.
Dziś jeszcze trochę poćwiczyłam... no i nie powiem, wymęczona jak diabli :zawstydzona/y:, a kiedyś nie zdążyłam sie zsapać, a przecież rzuciłam palenie jak zaszłam w ciążę, więc powinno być lepiej z kondycją....

chyba powinnam dołączyć do ćwiczących mam bo brzuszek się przestał wchłaniać (przynajmniej nie widać) no i waga mi stanęła i nie drgnie... a przepraszam wskazuje czasem zmiany ale na + zamiast na -

Bluebell lacze sie z Toba w bolu, bierze mnie zwlaszcza, jak jade do tesciow...

Brzuszki mnie wkurzaja, na pas wibracyjny notorycznie brakuje mi czasu, bo se na prad kupilam, dupsko nadal wielkie, a co do brzucha - wchlania sie niezle, ale kurde wzdecia mam...:zawstydzona/y: nie rozumiem tego, pije koper, rumianek i lykam espumisan... kolkowa matka?..:-p

reklama
dziewczynki a jak dbacie o rozstepy i w ogole o zwisajacy brzuszek?ja stosowalam troche krem na rozstepy ale one nic nie daja---wiem to nie od dzis:wściekła/y: Staram sie masowac brzuch twarda strona gabki i uzywam pilingow gruboziar,efekty marne,jestem zalamana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry