szczesliwa
Fanka BB :)
kochana niestety brzuch musi sie wchłonac do 3 miesiecy wchłania sie najbardziej
ja uzywam dalej balsamu gdyby nie on miałabym całe ciało w tym badziewiu -w ciązy uzywałam mustelle i mam 4 rozstepy na brzuchu ale solidne -teraz smaruje sie vichy i zauwazyłam ze lekko sie zmniejszaja ale balsamu daje duzo i tez masuje brzuch szorstką rękawica na ujędrnienie
a co do zwisu...cholercia... brzuszki;-)
ja uzywam dalej balsamu gdyby nie on miałabym całe ciało w tym badziewiu -w ciązy uzywałam mustelle i mam 4 rozstepy na brzuchu ale solidne -teraz smaruje sie vichy i zauwazyłam ze lekko sie zmniejszaja ale balsamu daje duzo i tez masuje brzuch szorstką rękawica na ujędrnienie
a co do zwisu...cholercia... brzuszki;-)
to raczej od kremów nie zależy ale od diety - dobrego odżywienia skóry, tak mi gin mówił

w ciąży używałam dax mama, i vichy - ale to na mnie w ogole nie działa, a wręcz jak się zaczęłam nim smarować, pojawiły mi się pierwsze rozstępy na pupie.
) to coraz luźniejsze są mi rzeczy. Powodem jest chyba to,że od 13 lutego z powodu choroby a teraz karmienia piersią jem dietetycznie. co do brzuszków wciąż zaczynam robić ale jakoś tak zawsze po kilku dniach Zuzia i Tusia tak w kość mi dają,że padam i nie mam sił na nic
Wszyscy którzy mnie widzą mówią,że połowy mnie nie ma a ja zapycham się jogurtami, serkami i piję dużo wody aby nie jeść bo nadal gruba się czuję.