reklama

Pomoc dla młodej mamy

Hej , może jest ktoś z was kto chciałby pomóc młodej mamie ? Poznałam ją przez internet . Ale zanim zaoferowałam pomoc sprawdziłam to czy jest osobą ,która naprawdę potrzebuje pomocy bo różnie to teraz bywa . więcej iinformacji udzielę osobom ,które będą zainteresowane pomocą .

reklama
Jakiego rodzaju pomoc byłaby potrzebna? Mam trochę ubranek po moich bliźniaczkach. Cześć może nie jest w stanie idealnym, ale są dobre gatunkowo i tylko po moich dzieciach. Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie.

Hej , może jest ktoś z was kto chciałby pomóc młodej mamie ? Poznałam ją przez internet . Ale zanim zaoferowałam pomoc sprawdziłam to czy jest osobą ,która naprawdę potrzebuje pomocy bo różnie to teraz bywa . więcej iinformacji udzielę osobom ,które będą zainteresowane pomocą .

Przestrzegam przed wysyłaniem pieniędzy. Każdy robi to na własną odpowiedzialność.
Nowe konto, brak szczegółowych informacji, już to powinno wzbudzać czujność.

Przestrzegam przed wysyłaniem pieniędzy. Każdy robi to na własną odpowiedzialność.
Nowe konto, brak szczegółowych informacji, już to powinno wzbudzać czujność.

Nie , nie o takiej formie pomocy w ogóle nie ma mowy przynajmniej jeśli chodzi o mnie :)dlatego zadałam pytanie o jaką formę pomocy dokladnie chodzi :) ale dobrze , ze to napisalas bo roznie w zyciu bywa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry