natasia142
Fanka BB :)
Witam. Od ponad roku staramy się z mężem o kolejne dziecko i jakoś nie wychodzi.... Robiłam badania i oto wyniki. Myślicie , że są w normie ? Lekarz na urlopie, będzie za dwa tygodnie. Badania robione w 3 dniu okresu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję. To ja już nie rozumiem o co chodzi....Wyniki są ok.
te wyniki to są tylko podstawy podstaw, sam początek. Zapewne chodzi o to, że może coś głębiej być nie tak. Mąż badał nasienie? Drożność była robiona?Dziękuję. To ja już nie rozumiem o co chodzi....
Tak, mam coś takiego (załącznik), ponoć wyniki ok. Drożności nie robiłam. Mam już dzieci z mężem, wcześniej nie było problemów z zajściem. Może nasz wiek też tu ma znaczenie ? Ja 35 on 46te wyniki to są tylko podstawy podstaw, sam początek. Zapewne chodzi o to, że może coś głębiej być nie tak. Mąż badał nasienie? Drożność była robiona?
tak, wyniki są dobre. Sam wiek nie ma tu nic do rzeczy, jeśli wszystko by śmigało to by ciąża była.Tak, mam coś takiego (załącznik), ponoć wyniki ok. Drożności nie robiłam. Mam już dzieci z mężem, wcześniej nie było problemów z zajściem. Może nasz wiek też tu ma znaczenie ? Ja 35 on 46
Tak, chodziłam na monitoringi, owulacje mam własne, AMH też badałam, trochę ponad normę ale lekarz powiedział, że skoro owulacje są to jest ok. Może faktycznie zrobić drożność ....?tak, wyniki są dobre. Sam wiek nie ma tu nic do rzeczy, jeśli wszystko by śmigało to by ciąża była.
To, że masz dzieci z mężem też niestety nie gwarantuje, że się uda teraz
Nie ma innego wyjścia jak rozszerzać diagnostgykę po prostu i szukać przyczyny dalej. Byłaś na monitoringu? Owulacje są własne? Progesteron 7dpo badany?
Ja bym zrobiła, jednak to jedno z podstawowych badań.Tak, chodziłam na monitoringi, owulacje mam własne, AMH też badałam, trochę ponad normę ale lekarz powiedział, że skoro owulacje są to jest ok. Może faktycznie zrobić drożność ....?
Tak, chodziłam na monitoringi, owulacje mam własne, AMH też badałam, trochę ponad normę ale lekarz powiedział, że skoro owulacje są to jest ok. Może faktycznie zrobić drożność ....?
Dziękuję za wskazówkiJa bym zrobiła, jednak to jedno z podstawowych badań.