Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzebyMyślę że już się nie odezwie...
Mam wrażenie że poczuła się urażona![]()
Jeśli ciąża jest żywa to na pewno jej nie usuną, nie musisz się tym martwić. Zresztą zawsze konsultacja w takiej sytuacji jest z minimum jeszcze jednym lekarzem.Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzeby
Dziś czuje się słabo i nie mam ochoty się denerwować . Jutro jest USG i zobaczymy . Usłyszałam już w szpitalu że nie usunął mi ciąży bo późnej ich o aborcję oskarża
Lekarz jutro Ci powie jaki jest jego ogląd sytuacji.Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzeby
Dziś czuje się słabo i nie mam ochoty się denerwować . Jutro jest USG i zobaczymy . Usłyszałam już w szpitalu że nie usunął mi ciąży bo późnej ich o aborcję oskarża
O jak miło że odezwałaś się ,Może i tak się czuję ale nie odzywam się bo nie ma potrzeby
NA IZBE PRZYJĘĆ POWINNAŚ JECHAĆ I TO JAK NAJSZYBCIEJ !! PAMIĘTAJ,ŻE TO CHODZI O TWOJE ŻYCIE DZIEWCZYNO !!!Dziś czuje się źle . Mam gorączkę wzięłam już paracetamol i dzownilam do lekarza kazał czekać do jutrzejszej wizyty . Zaczynają robić mi się lekko fioletowe paznokcie od dołu . Mi właśnie lekarka powiedziała że martw ciążę musi uznać min 2 lekarzy a i to nie daje gwarancji że wykonają aborcję . Bo teraz się boją sądów i tłumaczenia się . To wprost zapytałam czy muszę mieć zakażenie organizmu a ona że tak bo bez zagrożenia nie rusza